סיבות לאהוב את אינקיובס

Incubus Creep

New member
סיבות לאהוב את אינקיובס

כדי להחיות פה קצת וסתם, חשבתי שכל אחד ירשום פה סיבות למה הוא אוהב את אינקיובס. אז הסיבות שלי: 1. הם מביאים משהו חדש ומקורי למוזיקה ואין אף להקה שדומה להם 2. אני מאוד אוהבת את המילים של השירים והמשמעות שלהם 3. למרות שהרבה פה יחלקו עלי, לדעתי הם נשארים נאמנים לעצמם ולמוזיקה שלהם וזה מאוד חשוב. 4. יש למוזיקה שלהם עוצמה מדהימה והם מביאים את האנרגיות שלהם לכל מקום שבו נמצאת המוזיקה שלהם, אם זה באולפן הקלטות או בהופעה ובכל מקום 5. הם מופיעים ממש טוב, למרות שאני מודה שבהופעה בארץ ציפיתי ליותר אבל זה לא הרס לי, אבל תראו את ההופעה ברד רוקס, הם פרפורמרים מדהימים 6. המוזיקה שלהם תמיד תעלה לי חיוך על הפנים, יש בה משהו מיוחד שקשה מאוד להסביר. 7. הם הלהקה היחידה שאני יכולה להגיד עליהם שכל אחד מהדיסקים שלהם טוב. 8. הם לא חוזרים על עצמם וממחזרים שירים 9. מייקי, הגיטריסט שלהם הוא אחד משלנו:) 10. ברנדון בויד, ופה לא צריך להוסיף. 11. איזו סיבה יש לי לא לאהוב אותם?

AeroFan

New member
אוקיי

כמעט את כל מה שאמרת פה הייתי אומר גם, אז אני רק יוסיף... -אני מתחבר לשירים שלהם מכל הבחינות, גם מבחינת המילים... יש להם המון שירים עם מילים שאני ממש מתחבר אליהם... וגם המוזיקה, שגורמת לך לקפוץ ולא להישאר אדיש ובטח שלא לשעמם אותך. -המתופף שלהם הוא מתופף ע-נ-ק, ב-2 האלבומים האחרונים זה יותר בולט אפילו. - השינוי סגנון במהלך השנים, יש כאלה שפחות מתחברים לסגנון החדש ויותר לאלבומים הישנים... אני מתחבר באותה רמה בדיוק לכל האלבומים שלהם, והשינוי הזה במהלך השנים הוא רק לטובה... כמו למשל שבאלבום האחרון הם קצת התבגרו ויותר שרים על אהבה מאשר על מרידות וכדומה... -אמרת את זה אבל אני יאמר גם, ההופעות שלהם מעולות, גם ההופעה פה היתה ענקית רק שבגלל הסאונד היה גרוע אנשים לא ממש ראו את זה.... יש לי מלא הופעות שלהם, חלק ב-DVD וחלק באודיו ואני חייב לאמר שכל הופעה שלהם יותר מדהימה מהשניה. -הקול של ברנדון, לא יודע מה איתכם אבל כיום הוא הזמר האהוב עליי. -מייק גיטריסט מעולה, וחבל שהוא לא ממש מוערך. - DJ Kilmore !!!!

tnhr2

New member
Mike Einzinger

אז כן

nameless 0

New member
וואלה?

מטורף... לא ידעתי שמייק יהודי... אבל לפי השם שלו הוא גם יכול להיות גרמני... ובאחד הסרטונים המצחיקים שלהם הוא עשה צלב... הייתי בודקת יותר לעומק.... ואם הוא באמת יהודי... אז זה ממש נחמד... אין ספק שזה מעורר בי רגשות קירבה מוגברת ללהקה... חחח סתם הם אחלה... אני ממש ממש ממש אוהבת אותם.. אני לא יכולה להעביר יום בלי להקשיב לאומנות שלהם..!!

tnhr2

New member
*אהמ*

לפי ויקיפדיה- קוראים לו Michael Aaron Einziger, וגם רשום He is of Jewish Heritage, שאני מניח שזה כמו להגיד שהוא יהודי
קישור

nameless 0

New member
כן...

אין ספק... טוב נחמד לדעת... מייק בהצלחה בניתוח הקרוב... מקווה שהכל יעבור בשלום ותשמשיך לנגן כמו מלך (יהודי)...

למעלה