השיר "בליבך" מישהו יודע איך השיר נקרא בספרדית?
C cinta New member 20/12/04 #6 השיר בליבך בספרדית הי, אני מחפשת את שם הזמר ששר את השיר בליבך בספדית או לחילופין את שם השיר זה חשוב לי מאוד. תודה מראש, cinta
השיר בליבך בספרדית הי, אני מחפשת את שם הזמר ששר את השיר בליבך בספדית או לחילופין את שם השיר זה חשוב לי מאוד. תודה מראש, cinta
כ כן זהו שמי אור New member 12/12/04 #2 dentro de tu alma הוא שמו של השיר בליבך בספרדית. והזמר הוא manzanita. מקווה שתמצאי.
כ כן זהו שמי אור New member 12/12/04 #3 dentro de tu alma הוא שמו של השיר בליבך בספרדית. והזמר הוא manzanita. מקווה שתמצאי.
A abcd123a New member 22/12/04 #9 סיגליות בספרדית צהריים טובים לכולם! האם מישהו יודע איך נקראת הגירסה הספרדית לשיר "סיגליות" ומי המבצע? אודה לכם מאוד על התשובה... אביטל
סיגליות בספרדית צהריים טובים לכולם! האם מישהו יודע איך נקראת הגירסה הספרדית לשיר "סיגליות" ומי המבצע? אודה לכם מאוד על התשובה... אביטל
S sarita4 New member 22/12/04 #10 סגליות... ramito de violetas שם השיר בספרדית את המבצע אני לא יודעת. טיפ לכולם כל מי שרוצה שם של שיר בספרדית שיכנס לאתר של דיויד ושם הוא ימצא את המידע...
סגליות... ramito de violetas שם השיר בספרדית את המבצע אני לא יודעת. טיפ לכולם כל מי שרוצה שם של שיר בספרדית שיכנס לאתר של דיויד ושם הוא ימצא את המידע...