סיגליניב, אפשר להציק לך רגע?

nightroll

New member
סיגליניב, אפשר להציק לך רגע?

לא ממש מבינה את העניין עם החמים הקרים שלך: מילא, הם לא השלימו עם זה שאתם גרים ביחד וקיוו שזו פאזה, את זה הבנתי. אבל הם יודעים שאת בהריון? ולמרות ההריון הם לא רוצים שתתחתנו? כאילו מה, אם לא תתחתנו אז אתם לא באמת קשורים אחד לשני, למרות הילד? או שלא הבנתי נכון ואת בכלל לא בהריון?

בולי27

New member
ההורים שלו לא יודעים על ההריון...

להיפך, הם אמרו לו משהו בסגנון של, "אם לא תוכלו להביא ילדים..."

חומד, למה "להציק"?../images/Emo15.gif

אוי לנו אם אנו מציקות אחת לשניה. אני מאוד אוהבת את הפורום ולמרות שיש סיפורים קשים יותר משלי ( מודה,מודה,מודה) הפורום נולד בשבילי (בטח כל אחת אומרת את זה). האמת היא שהם לא השלימו עד היום עם העובדה שאנו גרים יחד כזוג נשוי לכל דבר, חשבון בנק משותף, בנות (שלי) כלבים, חתול, והם מכירים את כולם. הם לא יודעים שאני בהריון. בעיקרון כמעט אף אחד לא יודע למעט חברים קרובים מאוד והבנות שלי. האמת, פחדתי מעין הרע. לקח לי קצת יותר משנה להכנס להריון הזה, פחדתי מבדיקת המי שפיר (סיכוני הפלה) והאמת היא שיקח בין שבועיים לשלושה עד שיהיו תוצאות שהכל בסדר. אני אופטימית, סקירת מערכות היתה נהדרת מכל הבחינות. אבל במיוחד לא רציתי שהם ידעו, פחדתי מהצביעות שתחגוג ורציתי שהם יהיו בני אדם בלי קשר לנכד. טוב, לזה כבר לא נזכה. נספר טיפין טיפין, לא במיוחד, כבר ישמעו אחד מהשני.

למעלה