סיגלינקה

סיגלינקה../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif

בוקר טוב והצילו, להזכירך, אנו רוצים לרדת לאילת ביום ראשון או שני. אנא ממך, המחירים צועקים לשמיים והכי מצחיק שבצבר יוצא יותר זול מהדקה ה-90 . ממתינה בכיליון עיניים לתשובתך

אורא

New member
בשעה כזו היא בולעת ../images/Emo68.gif

את ארוחת הצהריים.. תשלחי לה מסר פרטי היא תענה לך עוד מעט...

היי מוצית, אני כאן בשבילך../images/Emo24.gif

שוט בייבי,
תגידי מה את צריכה כלתנו ואנחנו נופלים אפיים ארצה לרצותך

אתן קוטלות אותי../images/Emo15.gif

אור , ריפלקטור, סיגלי, אתן קורעות לי את הסרעפת. חלאס, לא יפה. אם בעדכונים עסקינן: שלשום היה גיסי לעתיד באירוע בו נכחה גם אחת מבנות דודתי. כמה ניסיתי להסתיר את ההריון. הגיעה אליה השמועה המלעונה והיתה חייבת לפתוח פה גדול
אם יש בולעת זו היא , לא סיגלי
בקיצור, אתמול הוא התקשר ליניבי ואמר לו " הם באים לחתונה, תשאיר את זה לי". וכמובן (הרי הם לא מספיק מתוחכמים כמונו,סיגלי!!) סיפר שראה את בת דודתי ושהיא דיברה על ההריון. יניב יצא מזה יפה וביקש ממנו לא לדבר על זה עד אחרי תוצאות מי שפיר. אז כמו שחשבתי כל הזמן, התינוק יעשה את ההבדל. קיבלו אחלה סולם לרדת מהעץ והם כנראה מגיעים לחתונה. יופי לנו...... אמא שלו כמובן לא התקשרה. למה שתתקשר??? יש לה שליחים. סיגלי, תמצאי לי דיל טוב במלון טוב מיום שני עד חמישי. אנחנו נודה לך מקרב לב.

בולי27

New member
סיגלי ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אז שיבואו.... (אולי יצא מזה עוד סיפור אהבה?!) אני מקווה שלא יקלקלו לך את השמחה. אל תקחי ללב! אנחנו פה

הם לא יקלקלו ועוד תראי איזו

גאוות יחידה תהיה להם מכם. טוב שלקחו ועשו שימוש בסולם במקום לקבל אותו בראש. אין שום בעייה לדיל טוב במיוחד של אמצע השבוע. מעניין אותך סוג מסויים?, כוכבים?, בריכות?, ג´קוזי?, ספא? מרחק מהעיר? תשלחי לי פחות או יותר לאיזה כיוון את נוטה ואיזה סוג אירוח את מעוניינת ואני אמצא לך.

בולי27

New member
קראתי בעיתון על מבצע של ישרוטל

78 ש"ח ללילה בריביירה, לזוג מינימום שלושה לילות. ואחרי שההקצבה במחיר הזה תיגמר זה יהיה 98 ש"ח ללילה.

כן, אבל רייברה זה מלון דירות

והם באים לירח דבש ולא בשביל לבשל ולעשות קניות. אני אברר בכל הרשת ואראה אם יש מבצעים טובים.

בולי27

New member
גם אנחנו היינו באילת ל"קדם ירח דבש"

נסענו להילטון מלכת שבא, יש לנו שם 50% הנחה, הלוואי שהייתי יכולה לתת לך אותם מתנה

לא להסחף../images/Emo15.gif

סיפור אהבה או
ים או
ים לא יצא מזה. אז מה אם באים, יש משקעים שאי אפשר לברוח מהם. אני מילא אבל יניב אוכל ממנה חרא כבר 34 שנים. זה פשוט היה שיא השיאים. אפילו אמא שלי מאז הודעת החתונה מתעלה על עצמה. אנחנו נודה להם על בואם ותו לא!! ואם היא חושבת לשים אצבע על התינוקי שלי , היא טועה בגדול
סיגלי ממי, טיסה כרגע יקר לנו, אז נגיע ברכב לכן המרחק לא משנה. היינו רוצים מקום עם פינוקים. כרגע מה שיש לי זה: הילטון מלכת שבא- 1581 ש"ח מרידיאן - 1581 הנסיכה - 1425 דן פנורמה - 1197 אורכידאה - 1140 דן אילת - 1767 הכל לשלושה לילות ארבעה ימים לינה וארוחת בוקר. הייתי רוצה משהו כיפי ואולי חצי פנסיון, כבדים עלינו הסכומים האלה. נראה לי אחרי הבגדים של הבנות היום (קניון עזריאלי) לא ישאר אפילו לצריף בטבריה. תודה, סיגלי ובנות

הגנובה

New member
סיפור אהבה אולי לא....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל התחלה חדשה...למה לא
... זה הרבה יותר נעים להיות ביחסים תקינים עם המשפחה מאשר ביחסים מגעילים וכואבים

../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

העיקר שהם באים! עזבי אותך מה יהיה אחר כך,
אני מתרגשת מאוד בשבילך
יהיה יפה
הכי יפה והכי מרגש בעולם
וכשאת פוגשת בשבוע הבא את סיגלי, תמסרי לה חיבוק גדול ממני
חיבוק גדול ואמיתי. כי אני עוד לא ראיתי אותה, ואני כבר מתגעגעת אליה.....

נשמות טובות../images/Emo24.gif

אני פורשת הביתה. מרגישה את הגוף שבור, מרגישה ממוטטת מכל הסיפור הזה שסחט ממני הרבה מאוד רגש בימים האחרונים. ישנם דברים שהמוח שלי מסרב לקלוט וזה חלק מהדברים, לכן אני מעדיפה כעת לשתות כוס קפה ולעשן קופסאת סגריות (לשם שינוי, כי היום לא עישנתי כלל, אפילו שאמרתי לך שאני הולכת לעשן אור). סיגליניב העברתי לך מסר בקשר למלון , תודיעי לי ותעני לי גם על שאר השאלות (אל תאכזבי אותנו). נישוקים וחיבוקים חמים לכולכן (גם לך עצי) שלא נדע יותר צער אמן

למעלה