סיגל גפני (הגדולה) נתנה למחר 36 מע´

יריב71

New member
סיגל גפני (הגדולה) נתנה למחר 36 מע´

התחזית של ערוץ 1 וערוץ 2 היא האחריות השירות המטאורולוגי, אלא שהחזאי שמפיק אותה יכול לשנות קצת את התחזית עפ"י השקפתו. סיגל גפני שהיא חזאית אמיתית נתנה תחזית מחמירה יותר של השרב מחר וחזתה 28 מע´ בירושלים ו-36 מע´ במישור החוף בצפון הנגב. זו גם דעתי לפנינו שרב בינוני עד כבד. הטמפ´ עכשיו בפתח-תקווה 25.5 מע´, המינימום יהיה כנראה מעל 20 מע´, זהו מאפיין בולט של לילה לפני שרב כבד.

00ערן לוי

New member
היא לא חזאית אלא מדקלמת (בפנים)

אני לא חושב שהטמפ´ תגיע כל כך גבוה מכמה סיבות: א. השקע לא עמוק כל כך ולכן הרוח הדר´ מז´ לא חזקה כל כך - לכן יש סיכוי שתהיה השפעה מסוימת של הבריזה שתצנן את הטמפ´ בקירבת החוף. בשפלה הטמפ´ יכולה לטפס לסדר גודל של 33-35 אבל לא יותר. ב. צפוי כיסוי של עננות ואובך שיפחיתו את עוצמת הקרינה ומכאן יפחיתו את שיא החום ג. אנחנו רק במחצית הראשונה של מרץ וטמפ´ המדבר עדיין לא לוהטת במיוחד כפי שהיא באפריל או במאי ולכן רוב השרבים האדווקטיביים של מרץ הם קלים.

shmil141

New member
סיגל

אני מסכים לכל מה שניתכת מקצועית רק תזכור: סיגל היא חזאית מוסמכת, ובכל ענף יש דיעות שונות. קצת פרגון !

בועז ד

New member
ליריב ערב טוב-כול הכבוד !!

ליריב ערב טוב: אתה נתת תחזית כבר לפני מספר ימים על אירוע קיצוני-35/36 מ"צ בחוף. אני הייתי מתון יותר-היום עדכנתי את התחזית ל-32-30 מ"צ בחוף. מעניין אילו טמפ ימדדו מחר באזור זה בועז

niv ron

New member
התחזית של השמ"ט תואמת את שלך מאתמול

נחיה ונראה.לא אחת יש פספוסים רצינים בטמפ´ כאשר מדובר בשרב בגלל חשיבות העיתוי,המיקום וכו´ (כמו לדוגמא אם הגזרה החמה תגיע בלילה או בצהריים)

למעלה