סיגל עדי עם קול הנשמה

סיגל עדי עם קול הנשמה ../images/Emo79.gif

שלום לכולכן, שמי סיגל עדי, מוסיקאית, עורכת השתלמויות למורים למוסיקה ולעוסקים בגיל הרך, כותבת ומלחינה שירי ילדים העליתי אתר החדש שעלה ממש השבוע. טרי, טרי... ! אני מזמינה אתכם להיכנס לאתר החדש שלי: "סיגל עדי עם קול הנשמה". באתר אפשר להתרשם מהפעילויות המוסיקליות שלי ולהאזין לשירים שכתבתי לגיל הרך. יש גם שירי פורים... אפשר לכתוב בדף 'צור קשר' אשמח אם תעירו ותאירו, אקבל כל דבר בשמחה וכביקורת בונה. גלישה נעימה! סיגל עדי
http://www.sigaladi.co.il/

הרגע חזרתי מסיגל עדי עם קול הנשמה...

כל הדרך הקשבתי לדיסק החדש [מהשתלמות פורים] ולא הפסקתי לפזז לי.... אכן חומרים מקסימים ובהצגה "הביצה שהתחפשה" אשמיע את השירים החדשים והישנים עם העיבוד המקסים לקטנטנים..... מזל טוב סיגל לאתר החדש וברוכה הבאה אלינו..... חברים , נא להתנהג בהתאם!! דבוש

תודה רבה!

תודה רבה לכן על המילים החמות והמחממות. כייף לקרוא! דבי החרוצה, כבר הגעת הביתה. יופי! המון תודה ובהצלחה סיגל עדי

nrumv

New member
אדיר ,קולך אדיר וחודר ללב.הבצועים מקסימים.

נעים מאוד וברוכה הבאה אלינו לפורום. נ.

תודה רבה

תודה רבה על המילים החמות והמחממות... כייף מאוד לקרוא! תודה רבה על קבלת הפנים, יופי של פרגון - כך צריך להתנהל פורום... אשמח לקחת חלק ולתת מהידע שלי במוסיקה. סיגל עדי עם קול הנשמה www.sigaladi.co.il

שלום לך סיגל וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מבקש את סליחתך על האיחור בקבלת הפנים... בדר"כ מגיב הרבה יותר מהר אבל שפעת השתלטה עלי ואני מרגיש מאתמול כאילו חבטו בי חבורה עם אלות ואגרופים
הצצתי באתר החדש והציבעוני שלך (
ברכות עליו
) לשמוע טרם שמעתי..כל צליל נשמע לי כרגע כמו אינדיאנים מתופפים בראשי אך התרשמתי מכמויות החומר שלך וכאמור מציבעוניות האתר כשארגיש טוב יותר אשלים את החסר... גם אנחנו נשמח אם תקחי חלק בפורום ואת מוזמנת לעדכן אותנו בהשתלמויות הבאות שלך (ר"ג למשל...) כדי שכולנו נזכה להכיר אותך ואת שירייך ולא רק דבי
...מה קרה גב' פטריה? התחלת לשמור חומר רק לעצמך???
... ועד אז תמשיכי לשיר תמיד עם ומכל הנשמה!!!!!! נ.ב האייקון המצורף הוא של דבי....מרוצה קטנונית שכמוך?!

ברוכה הבאה...../images/Emo79.gif

האתר שלך מאוד נחמד... רואים שאת אוהבת את העבודה שלך. (פנים קורנות כאלה מזמן לא ראיתי...)
בהצלחה!

המון תודה../images/Emo51.gif

תודה רבה לכם על קבלת הפנים החמה והמחממ... עושה חשק להשאר כאן הפורום. מבטיחה לעדכן על כל פעילות שאעשה... תיאטרון בובות ומוסיקה משתלבים נהדר. מכל הלב סיגל עדי

למעלה