סיגל של שגיא

גלי88

New member
סיגל של שגיא

קראתי את ההודעה שלך מלפני חודש בערך על הלילות הנוראים. קודם כל (בלי להיות רעה) זה עשה לי משהו טוב (ואני יסביר את עצמי לפני שתרביצי לי): גם לי יש תאומות מטיפולים ובלילות קשים (ויש הרבה כאלה) אני ממש כועסת עליהן ו"מזכירה" לעצמי כמה טוב ישנתי לפני שנולדו ומיד מרגישה זוועה. הרי היה לי כל כך קשה להביא אותן, בכיתי ימים ולילות מרוב שרציתי אותן, חיכיתי להן והבטחתי שאני מוכנה לא לישון שנים והנה, הן בוכות בלילה ואני מתעצבנת ומקטרת. רציתי לדעת שאני לא היחידה. בקשר ללילות הקשים האלה, זה נורא. לפעמים אני מרגישה שאני ממש מאבדת את השפיות (ואצלי זה כפול) הן חולות המון וכל מחלה כזאת גורמת לכמה לילות ללא שינה. בבוקר אני צריכה לקום לעבודה ויש ימים שממש קשה לי לתפקד. אני מקוה שזה ישתפר אצלכם. אצלי יש טיפונת שיפור בזמן האחרון (טפו,טפן,טפוXמליון) אומרים שזה מסתדר. גם אני לא מאמינה שזה יגיע אבל המקסימום לקימות בלילה (הכוונה לקימות בכל לילה) זה שנה, אז כבר עברת חצי... אני בתקופת שיניים,אבעבועות רוח ודלקות אוזניים ולא לשכוח שהכל כפול שניים. אז שישהיו בריאים ויתנו לישון בלילה כבר!!!!! גלי

../images/Emo104.gif היי גלי../images/Emo9.gif

אוקי - אני לא ארביץ לך, מבטיחה
. אצלנו יש שינוי, אבל אני עדין לא כותבת עליו
. ואני מנצלת את התגובה שלי לשאלה: האם פירות גורמים לגזים? טוב, חייבת לעוף, כי שגיא מתעלל בי עכשיו...

odeia

New member
../images/Emo104.gif היי סיגלי, מה נשמע? סוף סוף

מישהו מתעלל בך....... פירות יכולים ליצור תסיסה בבטן ואז זה מה שיוצר את הגזים. תבדקי כל פרי בנפרד, ואחרי שתדעי איזה פירות גורמות לשגיא בעיות, תפחיתי אותם או תמנעי מהם בשלב זה. מה שאת כן יכולה לעשות זה, לתת לו במקביל מים עם נענע/שומר/קמומיל. שבת שלום

../images/Emo104.gif יכול להיות ששילוב של 2 פירות

יגרום לגזים? מלון גורם לגזים? לא נתתי לשגיא פירות אתמול, כי אבא שלו אמר שב-2 לילות האחרונים היו לו הרבה גזים. היתה כאן המלצה בעבר על ספר ארוחות לילדים. לדאבוני, לא רשמתי את השם. מישהי יכולה לרשום לי אותו,
? מקודם ה
משך לי בשערות, ועכשיו הוא מחרבן על8
. והריח...

meira

New member
../images/Emo104.gif לנו יש את "לא רק דייסה" ../images/Emo63.gif

של ענת רז ואירית ששון (אני לא יודעת אם לספר הזה התכוונת). בינתיים לא ממש משתמשים בו כי אור בעיקר יונק אבל חלק ממה שקראתי היה מענין (הסבר על הויטמינית למשל) והריח? רק "משתפר" עם הגיל

odeia

New member
../images/Emo104.gif סיגל הכל יכול להיות, כל אחד

מגיב לדברים אחרת. יכול להיות שלשגיא שלך זה לא טוב, לבד או בשילוב. ידוע שמלון, למרות המים שבו, בגלל הסוכרים, הוא גורם לתסיסה בקיבה. אולי תנסי לא לתת לשגיא מלון כמה ימים ולראות מה קורה.

למעלה