סיגפו יש למשהו את המילים של סיגפו? ומה זה בכלל סיגפו? תודה
א אמא אדמה האחת New member 27/9/05 #3 היי את המילים איך לי כרגע פה לידי וסיגפו זה מסובת על ידידה טובה של הלהקה שחזרה מחו"ל ואז אחת מהם אמר בהיתלהבות סיגפו במקום סיגל פה
היי את המילים איך לי כרגע פה לידי וסיגפו זה מסובת על ידידה טובה של הלהקה שחזרה מחו"ל ואז אחת מהם אמר בהיתלהבות סיגפו במקום סיגל פה
א אמא אדמה האחת New member 27/9/05 #4 היי את המילים איך לי כרגע פה לידי וסיגפו זה מסופר על ידידה טובה של הלהקה שחזרה מחו"ל ואז אחד מהם אמר בהיתלהבות סיגפו במקום סיגל פה
היי את המילים איך לי כרגע פה לידי וסיגפו זה מסופר על ידידה טובה של הלהקה שחזרה מחו"ל ואז אחד מהם אמר בהיתלהבות סיגפו במקום סיגל פה
E eladi88 New member 27/9/05 #5 הסבר סיגה + פה = סיגפו סיגה= ידידה טובה של אמיר ואיתי ששמה הוא סיגלית וסיגה זה הכינוי... היא חזרה באותה תקופה מהודו...אז בגלל זה היא פה לכן סיגה + פה = סיגפו אולי תשימו את זה בטאגליינס??????????
הסבר סיגה + פה = סיגפו סיגה= ידידה טובה של אמיר ואיתי ששמה הוא סיגלית וסיגה זה הכינוי... היא חזרה באותה תקופה מהודו...אז בגלל זה היא פה לכן סיגה + פה = סיגפו אולי תשימו את זה בטאגליינס??????????
H Hadardur New member 27/9/05 #10 אולי נעשה שירשור קבוע? שתמיד יהיה למעלה או איך שלא קוראים לזה על מזה סיגפו? בלעעעע