סיגריה בטעם נרגילה

סיגריה בטעם נרגילה

אהלן וסהלן לכולם :)) אתמול דיברתי עם אחות של חבר שלי והיא אמרה לי שהיא שמעה שמוכרים בקיוסקים עכשיו סיגריות בטעם נרגילה...דיי התבאסתי שהבני זונות גנבו לי ת'רעיון שיש לי כבר פול זמן אבל בקטנה...קיצר אמרו לי זה סיגריה בשקל ואני צריך לבקש סיגריה בטעם נרגילה.. חיפשתי בגוגל ובוואלה ולא מצאתי כלום מישהו מכיר את זה?מישהו עישן את זה פעם? ד"א פעם עשיתי ג'וינט עם טבק של נרגילה (רק טבק) והבאתי לחברים שלי לעשן והם קיבלו זוועה לפניםםם אז לכל מי שחשב על זה לא כדאי לנסות... :))

JustThomas

New member
המממ.. נשמע קצת מוזר.

לנרגילה בכלליות, יש אפקט שונה מזה של סיגריה. פחות מחניק בגרון, עשן יותר סמיך, וכו'. סיגריה בטעם "נרגילה" תיהיה פשוט סיגריה בטעמים שונים. ויש כאלה, לא מעט.

levyaf

New member
בלתי אפשרי

קודם כל תחשוב. מה הכוונה לסיגריה בטעם נרגילה?? הנרגילה באה בטעמים של תפוח, מנטה.. בלה בלה לא צריך לספר לך, אתה יודע. גם מסטיקים באים בטעמים. אז יכול להיות שעשו סיגריות נניח בטעם של תות, אז אפשר להגיד שזה כמו נרגילה בטעם תות, או כמו מסטיק בטעם תות ,הבנת את ההיגיון? אין לנרגילה טעם משלה. ואני אסביר פה עוד משהו, העתקתי תשובה מאחת ההודעות התחתונות שלי פה שמישהו שאל משהו בסגנון: בטבק של הסיגריה יש את העתרן שתפקידו להשאיר אל הסיגריה דולקת. ללא עתרן, הסיגריה היתה נכבת כל כמה שניות. בנרגילה, אין עתרן, אין סיבה להכניס עתרן (אגב, זאת טעות חמורה של האגודה למחלמה בסרטן שטוענת שיש), אין לו שום שימוש בנרגילה, משום שהגחל תפקידו להשאיר את הטבק דולק. מכיוון שאין עתרן בטבק הנרגילה, אין אפשרות לגלגל את הטבק ולעשן אותו כסיגריה. (אלא אם כן תוסיף עתרן, אבל אז זאת כבר סיגריה)

אממ כן..

אבל אמרתי אולי הם יעשו את הטעמים הכי מוכרים שיש... תפוח בננה וכו'.. שמע הלכתי ל2 קיסקים לשאול שניהם לא הבינו אותי ממש...הראשון הציע לי D DEVIL (סיגריה עם ריח של וניל ואמור להיות גם טעם..) והשני הביא לי את הדבר הכי מגניב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני מאוד מעוניין לשמוע פרטים לכל מי שמכיר את זה הוא הביא לי ב3 שקל לסיגריה..סיגריה בטעם קנביס!!!! זה הכי מטורף בעולם...הטבק ירוק והריח לפני שמדליקים את הסיגריה הוא של נענע...אבל אחרי שהדלקתי הרגשתי טיפה טעם של קנביס..הייתי בידיוק בתחילת הסיגריה ולקחתי רק 2 שחטות ואז הגיע האוטובוס אבל עדיין היה טעם... חח דיי מוזר בלי החתיכות שנכנסות לפה...

levyaf

New member
סבבה אבך אין קשר בין הסיגריה

שעישנת, או זאת שאתה שואל עליה לבין נרגילה, פשוט אין קשר

חחח יש מצב... :))

ד"א סתם חרא של סיגריה וסתם דמיינתי את זה כנראה...זה רק ריח שטיפה מזכיר וגם לא יוצא הרבה עשן... קיצר אל תעשנו...

למעלה