סיגריות ונרגילות?

סיגריות ונרגילות?

לא חשבתם אולי אנשים מנסים לצאת מההיתמכרות הזאת אולי עדיף שתסבירו לאנשים שזה לא טוב ,וכמה זה לא בריא ולא נעים. במקום לעשות פורום שלם על סגריות ונרגילות , כאילו זה הדבר הכי אין עכשיו מקווה שהבנתם , כי אני חושב שיהיה לכם קצת קשה,אם הגעתם עד לכאן אני מאוד מקווה שלא נשמעתי מתנשא מידי , ואם כן ... אז קורה. בקיצור הפורום הזה לא במקום הנכון , בזמן הנכון.

האספן

New member
נכון!!!

נכון צודקת סיגריות ונרגילות זה פויה! וזה לא בריא וגורם לסרטן ולמחלות! ואחרי מה שאמרת אני בטוח מפסיק לעשן! עכשיו ברצינות: מי בא ליפתוח ראש?

ולא חשבתם אולי...

אתם מזכירים בהודעות האלה את הכפייה דתית ?! כל אדם יחיה את חייו ויעשה בם כרצונו. אם יש ברצונו לשאוף עשן שורף ריאות,הרי שכך יעשה ומן הבלתי נמנע שלא נמנע ממנו להימנע באילו המניעים. מה רע בקצת עשן נרגילות למשל ?! ולמה להיגמל ממשהו טוב ?! אז סבבה סרטן הריאות לא ייקח אותנו,יבוא במקומו סרטן אחר,האם מכל דבר אנו צריכים להימנע בחיים ?! תחלואת הסרטן כה גבוהה ואינה ניתנת כל כך למניעה. יש סרטן מכל סוג ואי אפשר להימנע מדבר זה או אחר. וזו הסכנה העיקרית שעליה מדברים כולם. שאר הדברים,הכל תלוי באדם.אופי חייו. טוב חבר'ה מהיום אנחנו לא מעשנים,לא נוהגים על הכבישים בארץ,לא יוצאים החוצה בלי מסיכת חמצן והמממממ...בעצם למה לחיות אם כל הזמן צריך לשמור על החיים שלנו בהגנה מקסימאלית ?! [בשר אדום מותר לאכול ?! עם קצת אלכוהול ?!]

forestdevil

New member
זה לא פורום למכורי סיגריות...

לכן שמו "נרגילות ועולם הטבק". ועכשיו ברצינות: סיגריה, מעשנים יום יום... שעה שעה, בכל מקום שבו אדם רוצה, יש לו את הקופסה שלו והוא יכול לקנות בכל פינה עוד אם יגמר. כך שעישון סיגריות לא מסתיים בחמש דקות ביום, אלא יותר. אם מישהו מתחיל עם סיגריה, יכול להיות שעד כמה שנים הוא ימשיך לשלוש קופסאות ביום. למה? כי זה זמין, וזה איתך בכיס ובאוטו, ובתיק. זה גם מלכלך, כי רוב החארות זורקים בדלים איפה שבא להם. נרגילה לעומת זאת.... מעשנים רק בבית, או בטיול. רק אם דאגת לארוז את כל התכשירים הנלווים, את כל החמרים להכנת ראש מושלם, את הטבק שלך, הצינור, הגוף (אפילו שנים שלושה קילו)... רק אז תוכל לעשן. אז לאן אפשר להדרדר כאן?! אני מעשן נרגילות מאז תחילת הצבא בערך, שמונה שנים. (פעם ב...!) לא קניתי קופסת סיגריות בחיים, ואני לא מעשן. אז תפסיקו להיות משיחי אחיתופל וגרעיני עפולה. נרגילה זה אחלה! (אה, וגם מלון... טבק מלון... מלון זה אחלה!)

למעלה