סיגריות לייט...

סיגריות לייט...

כן או לא ?! האם באמת יש דבר כזה סיגריות לייט ?! או טבק לייט לנרגילה ?! אז מה אתם אומרים ?! מי מכם מעשן לייט ומאמין שזה לייט ?!

free soul

New member
אז.. עישנתי מלבורו לייט...

וזה עשה לי רע!!!! כן.. רע.. צרבות נוראיות שלו יכולתי יותר. אבל? המלבורו אדום [שאני דיי אוהבת] לא עושה לי כלום.. בקושי צרבות.. בלי לשקר? אפס צרבות. מה שמעתי? לא ימכרו יותר לייט?? אווייי מסכנה חברה שלי.. היא חולה על L&M לייט!

gilsasson

New member
לדעתי הלייט הוא רק בטעם.

כמות הניקוטין היא אותה כמות.

Papito

New member
כמו שהנדריקס המנוח אמר פעם

"יש שני דברים שאני לא מסוגל לסבול, סיגריות לייט ואוכל דיאטטי" זה עונה על התשובה

StimpyX

New member
ממש לא..

כמות הניקוטין ב'מרלבורו' היא 1.0 , ולעומת זאת, כמות הניקוטין ב'מרלבורו לייטס' היא 0.8 או 0.6 אני לא כל כך זוכר..אבל זה לא אותו דבר..יש הבדל משמעותי בין 'מרלבורו' ל'מרלבורו לייטס', גם בטעם, וגם בחוזק.

StimpyX

New member
חח..איכס...

בלי לפגוע..אני יכול להקיא מ'נובלס'...מכור ל'מרלבורו'....

Jesus Zen

New member
את לא מעליב אחי.. צ'מעעעע...

לי לקחו שבועיים להתרגל לנובלס.. השבוע הראשון היה של הקאות וסחרחורות וגועל נפש.. השבוע השני היה בחלקו הכחשה פנימית שאני מעשן נובלס ובחלקו השני היה לבקש מאנשים שיביאו לי סיגריה כי יש לי נובלס... חח אבל וואלה אחי, נובלס זה הכי אחי!.. היום אני לא רוצה שום דבר אחר..

moransu

New member
אוי נובלס זוועת עולם...

איזה סיגריות של הכלא...חחחחח המלברו האדום טובה...אין מילים... אבל יש בה הרבה ניקוטין....1.0 במלברו לייט יש 0.8 וב- L&M LIGHTS יש 0.6 האמת ניסיתי הכל...אבל הכי אהבתי את ה- L&M מזל שממשיכים למכור אותם...

Jesus Zen

New member
תעשני שבועיים נובלס..

ואז תחזרי:) לפני שעישנתי נובלס עישנתי קאמל, שזו סיגריה איכותית ביותררר.. אבל משום מה אני לא יכול לעשן עכשיו כלום חוץ מנובלס וווינסטון אדום..

למעלה