סיגריות

מגי86

New member
סיגריות

תגידו אם אני מעשנת קנט סופר לייט 1 שיש בו 0.1 ניקוטין ו1 עטרן אז הסיכוי לסרטן הרבה יותר נמוך לא??

smile2life

New member
איזו מיל שאלה

גם סיגריה לייט הורגת באותה המידה כמו סיגריה רגילה, כמו נרגילה וכמו טבק מגולגל או סיגר או כל דבר אחר שמעשנים. זה כמו לישאול אם אני יורנ בעצמי ברקה עם כדור בקליבר 0.45 מ"מ במקום כדור בקליבר 9 מ"מ אז הסיכוי שלי למות יורד?

מגי86

New member
חחחח

לא אבל עובדה שזאת סיגריה בעיקר לנשים בהריון אז מן הסתם היא פחות מזיקה כי עובדה שיש שם רק 0.1 ניקוטין. זה כבר מפחית את הסיכוי לחלות לא?

מגי86

New member
אני לא

אבל בלי קשר......אני רק שואלת אם הסיכוי נמוך אז תענה בכן או לא...

smile2life

New member
לא. הסיכוי הוא אותו סיכוי

בסדר? טבק הורג אבל גם דברים אחרים כמו מכוניות, פקט החממה, מטוסים, מלחמות, סקס ויותר מ80 אחוז מהרגלי התזונה של העולם המערבי.

מגי86

New member
חבל מאוד

שכול הדברים הכי סבבה הורגים אותך בסוף... כול הדברים שהכי כיף לעשות הם הדברים הכי מסוכנים: לעשן סיגריות, לעשן גראס, לשתות, סקס, לנהוג במהירות גבוהה ועוד מלא דבריםםם

רותמיקה

New member
באופן עקרוני כן..../images/Emo29.gif

אם תעשני קופסאת קנט סופל לייט וקופסא של נובלס אז הנזק וההשפעה יהיו יותר גדולים בנובלס. ובכלל, מי מעשן סיגריות לייט?!

מגי86

New member
אני

למה שאני אגדיל את הסיכוי שלי לחלות?? הרי אם תעשני קופסא של מלבורו אדום ביום יהיה לך הרבה יותר גרוע מאשר אם תעשני קופסא של LM לייט נגיד....יש סיגריות יותר חלשות...

למעלה