סיגריות !?!

סיגריות !?!

עד שאני רואה אחת שקצת מוצאת חן בעיניי, אני רואה פתאום שיש לה סיגריה ביד. למה?!? זה מגעיל! אני לא חושב שיש משהו שיותר דוחה אותי מאשר בנות שמעשנות. בחיים! אבל בחיים! אני לא אתקרב לאחת שמעשנת. מעבר לזה שזה פשוט מגעיל ומסריח, זה מראה על אופי עלוב ומסכן. אני לא מתייחס לבחורים שמעשנים, כי אין לי עניין בבחורים... אז בנות, תדעו שאתן מפסידות בחורים טובים, ששמים X גדול על בחורות שמעשנות. אז מה דעתכם בנושא? בשני המינים.

orangeada

New member
אם את אומרת שזה אופי חזק לדעתי

זה ממש לא חכם.. חוכמה זה לדעת להבחין בין טוב ורע. ולבחור בטוב!

pain is MY love

New member
זה לא חוכמה

חוכמה זה לדעת לאן אתה נכנס ולהיות מודע לעצמך ולמה שאתה עושה! מי את שתחליטי מה טוב ומה רע?!

orangeada

New member
זה לא החלטה שלי אישית

זאת החלטה של כל העולם בערך
כל מחקר או אוניברסיטה ממה שידוע לי חוץ מהתחושה הטובה, הרגעית והזמנית -מה טוב בלעשן?? תאמיני לי שסבתא שלי עשנה הרבה זמן ושמה פס על כולנו שאמרנו לה להפסיק כשהיא היתה מאושפזת אחרי התקף לב שני או שלישי בגלל עישון עם מלא זונדות וצינורות מחוברים אליה היא אמרה לנו במבט מבויש דבר אחד
צדקתם
עכשיו היא איזה 3 פעמים בשבוע עושה דיאליזה בב"ח (אין לי שמץ מזה..) ומוציאה עוד הרבה כסף על טיפולים רפואיים.. היה שווה לה להמשיך לעשן?? כנראה שלא. טוב לך לעשן? תהני שיהיה לך לבריאות

orangeada

New member
אה נזכרתי,

זה בגלל שנהרסו לה הכליות.. ואגב אסור לה לאכול גם כמעט כל דבר קטנטן שיש בו מלח, ובקושי לשתות מים..

pain is MY love

New member
סיפורים כאלה כבר שמעתי לרוב

אבא שלי חטף התקף לב בגיל צעיר מאוד כתוצאה מ25 שנות עישון. ויותר מזה- אני נולדתי אסטמתית ואבא שלי הפסיק לעשן ביום שנכנסתי לבית חולים בפעם הראשונה (בגיל 6 חודשים) עם התקף אסטמה קטלני... לספר לי סיפורים על מחלות את לא צריכה... אני מעשנת, טוב לי עם זה, אני מודעת לזה שזה הורס לי את הבריאות. מעבר לזה אין מה להרחיב.

ChilD SouL

New member
אהמ...

לא הבנתי מה הקשר בין אדם מעשן לבין זה שיש לו אופי עלוב ומסכן
אני מכירה המון אנשים שמעשנים והם אנשים נפלאים.

pain is MY love

New member
שמת עליי X?

הפסד שלך! אם אתה שופט אנשים לפי הרגלי העישון שלהם אז חבל מאוד... אני מעשנת, כל החברות שלי מעשנות. אני אוהבת בחורים שמעשנים ואני יוצאת גם עם בחורים שלא יכולים לסבול סיגריות אבל הם מתפשרים בשבילי. התמכרות שלי, בעיה שלי. אופי עלוב ומסכן? תסתכל על עצמך.. אם זאת הדרך שלך לבחור את הבחורות שלך לדעתי אתה הבן אדם האחרון שצריך לדבר על אופי עלוב ומסכן...

Piren

New member
מה הבעייה

עם האופן שבו הוא בוחר אנשים? לך יפריע אם מישהו יגרבץ בפומבי? ילבש רק סספנדרס או בגדים בצבעי הסוואה? לא יתרחץ? יעשה קרחת רק בצד אחד של הראש? עישון זאת בחירה אישית בדיוק כמו כל דבר אחר שיגרום לך לאשר או לפסול מישהו, אז על מה את בכלל מדברת? בייחוד כשאת אומרת שאם בחור הוא כדורגלן זה פלוס בשבילך...

אני פסלתי קשר עם מישהו

בגלל סיגריות.. יצאנו לדייט ואחרי איזה שעתיים הוא מוציא סיגריה ושואל אותי אם אני רוצה... אני לתומי ישר חשבתי.. לא רוצה סיגריה ולא אותך, תודה! הריח פשוט דוחה אותי! וזה ממש מוריד את התדמית של הבחור בעיני.. אז סיגריות
אין מצב

pain is MY love

New member
אחרי שעתיים?.....

את במצב טוב... אני בדרך כלל מוציאה סיגריה בשנייה שנכנסים לאוטו... ולפסול אדם על זה? תאמיני לי שההפסד כולו שלך. את לא מסתכלת על מה שיש לו להציע מעבר?!

Cobe Anan

New member
באמת תראי כמה יש לו להציע:

סרטן;
מחלות לב;
קשיי נשימה;
כושר גופני ירוד;
ריח רע;
שיניים צהובות;
ביזבוז של מאות שקלים בחודש.... ואל תשכחי שהתמכרות לסיגריות נובעת מכוח רצון נמוך, וקושי בדחיית סיפוקים...

pain is MY love

New member
מאז ומתמיד ידענו

שיש לי קושי בדחיית סיפוקים... לא מתביישת בזה. אבל זאת לא סיבה לזרוק אותי...

pain is MY love

New member
ניחא

לא היית מכיר אותי, היית מכניס אותי לסטריאוטיפים המפגרים האלה... אבל ככה לדבר סתם? חבל לא מוסיף לך ערך בעיניי...

למעלה