סיגריות !?!

Cobe Anan

New member
לא נורא...

לפחות את המודעות העצמית הם השאירו לך.. בקורסים מסויימים לוקחים גם את זה:)

keren888

New member
אני מעשנת!!

ודעתי היא שאתה צודק.. חוויתי חוויה קרובה לזאת.. הוא לא פסל.. אבל זה הפריע הרבה בינינו....

keren888

New member
אבל...

אני לא מסכימה איתך על מה שאמרת לגבי מי הבן אדם מאחורי הסיגריות... רק שמי שמסוגל להכליל דבר כזה ענק לגבי דבר כזה קטן.. מי שבכלל חושב דבר כזה בגלל סיגריות..(שכן הם דבר קטן ומלוכלך..) אומר דרשני!!! תעשה חושבים מותק.. ותראה מה אתה מוציא מהפה שלך..

תלוי

זה שעישון מסריח זה נכון, אני אישית היתי נגעל מלנשק מאפרה. אבל אני לא חושב שזה אומר משהו על האופי, מה קשור בכלל?

yulinka

New member
מצד אחד שונאת סיגריות

מצד שני לא מסכימה איתך בעניין הקשר בין עישון ואופי האדם... מה לעשות..כמה מחברי הטובים והמקסימים מעשנים...<ורק להבהיר כמה הם מקסימים הם דואגים לא לעשן לידי> בעלי למזלי הםסיק לעשן חצי שנה לפני שהכרתי אותו וזה בהחלט תרם להמשך הקשר שלנו:)

Anna Karenina

New member
כן, זה מגעיל. אבל...

בין מגעיל לבין לפסול בנאדם על עישון יש הבדל. אני אישית לא מעשנת, נגעלת מהריח, לא מתכוונת לנסות. כבר יצא לי לצאת עם מעשנים, שהסכימו לא לעשן לידי כל זמן שאנחנו יחד. זה סוג של התפשרות. אני לא רואה את עצמי יוצאת עם מעשן כבד, שיכול לפרק חפיסת סיגריות בערב אחד, כי זה באמת דוחה. הכל תלוי כמה אתה והיא מוכנים להתפשר. אם מישהי מוצאת חן בעיניך..יכול להיות שהיא תסכים לוותר על העישון לידך, ואולי תגלה אדם מדהים. אל תפסול. תבדוק!

Piren

New member
בין הדברים שהכי דוחים אותי

פשוט לא מסוגל לסבול את הריח... פלוס העובדה שהבן אדם במודע מכניס לגוף שלו משהו שידוע שהוא ממכר ומזיק. אני לא חושב שאף אחד הצליח למצוא סיבה חיובית לעישון, מלבד הסכמה חברתית. אגב, חברה שלי הפסיקה לעשן בשבילי

גבר גבר... מה אני יגיד...

יופי לך להרשות לעצמך לפסול כל כך הרבה בנות על ההתחלה.. באמת נראה לי הפסד שלך... ואני לא מעשן.. ( פעם ב.. אולי פה ושם ) אבל לי לא נראה שזה מעיד על אופי עלוב ומסכן.. להיפך לי נראה שאתה "גבר גבר" שלך יש אופי של.. עזוב כדאי שאני לא יגיב...

סיגריות זה לא דבר כל כך רע

תלוי בכמות אני יגיד לכם שאני נהנה לעשן זה עושה לי כיף מרגיע אותיבשבילי זה תענוג אז מה זה אומר שאני חלש אופי איזו שטות זו ? זה מזיק נכון אבל גם ליסוע באוטו מזיק היום ויותר אנשים מתים בתאונות מאשר סיגריות אז נפסיק ליסוע לא פשוט אם זה כיף לך תעשה ברגע שאני יתחיל לשנוא סיגריות אני יפסיק זה לא קשור לכבוד לחברה אם חברה שלי אוהבת אותי היא תסבול גם את הסיגריות ברוך השם יש מסטיקים ומברשת שיניים וכדומה זה שאני מעשן ליד חברה שלי זה לא אומר שאני לא מכבד אותה פשוט יש סיגריות לדוגמא אחרי האוכל זאני לא יכול בלעדיהן

yulinka

New member
בקשר לתאונות דרכים.....

מי אמר לך שבתאונות מתים יותר אנשים מאשר מסיגריות? ובקשר לחברה שלך..ממש מרחמת עליה...מילא לקבל את הרעל הזה מתוך בחירה....אבל לקבל את זה בתור עישון פסיבי....בעצם אולי גם זה מתוך בחירה....היא לא חייבת להישאר להיות חרה שלך:)

Cygnum

New member
מה מקשה ומגעיל

אבל אם שאר הדברים בסדר, אפשר לחיות עם זה תוך כדי נסיון להפסיק.... אבל אם הבחורה לא רוצה להפסיק גם אחרי איזושהי תקופה, כאשר היא יודעת שזה מגעיל אותי... אז זה יכול לגרום לריבים...

roseorose

New member
אולי אני מפסידה בחורים טובים

כי הם בסין ואני בישראל. אז so fucking what? דעתי היא שהשימוש הדמגוגי ב"אתן מפסידות בחורים טובים" לא מעיד הרבה עליך. אגב, אני חדשה פה, תעשו כבוד

girly sap

New member
נמנעתי מלהגיב עד עכשיו

אבל הנושא שב ועולה.... הוא צודק. סיגריות זה רע, ומסריח, ובעיקרון- פיכס אחד גדול, זו כמובן דעתי הצנועה. אבל. וזה אבל גדול- הוא לא יכול לקרוא למעשנים בעלי אופי עלוב ומסכן... זה לא עולם של שחור ולבן שבו המעשנים נפלו ללחץ חברתי והם חלשים. לא.. בכל מקרה.... יכול להיות שהבחור רק ניסה ליצור איזושהיא פרובוקציה כדי לגרום לנו לחשוב. יכול להיות שהוא נסחף יכול להיות שהוא פשוט תמים. בואו לא נקבול אותו בגלל זה....

Piren

New member
סתם שאלה

אני אישית לא חושב שעישון מעיד לגבי כל האופי של המעשן... אבל איזו סיבה טובה יש *להתחיל* דווקא עישון? (עם דגש אפילו יותר גדול על להתחיל, כי אני מבין שאחרי שהתחלת זה כבר סיפור אחר להפסיק). יענו "סיגריות עוזרות להעביר לחץ ממבחנים" ודומיו זו לא דוגמא טובה מכיוון שיש מספיק שיטות לשיחרור לחצים, הרגעות, העברת שעמום, או ההיפך - יצירת מיקוד ועירנות (למי שרואה "יתרונות" בעישון) מלבד סיגריות, שהן הרבה יותר בריאות, זולות ומריחות טוב
. איזה גורם יש מלבד הברורים מאליו- לחץ חברתי, הרגל מהמשפחה, העלאת ההערכה העצמית (יענו פוזה), הויתור הנפוץ "גם ככה אני מעשן פסיבית", ושיעמום, שיגרום לך להתחיל לעשן, שהוא אינו נגרר של אופי חלש (כמו כל הדוגמאות שכתבתי)?

pain is MY love

New member
יש בזה משהו אבל אפשר להרחיב את זה

נכון, אף אחד לא מתחיל לעשן כי זה בריא לו ועושה לו כיף בחיים. ידוע שבני נוער לרוב מתנסים בכל העסק של הסיגריות מסיבות כאלה ואחרות אבל זה לא נחשב... כולם מתחילים איפשהו.. בן אדם שמעשן בשביל הפוזה לא ימשיך עם זה יותר מדיי ככ הוא לא באמת יהנה עם הסיגריה.. הנה, לי יש חברה מוזרה שמחליטה שהיא מעשנת רק במסיבות, ועובדה, היא אפילו לא יודעת לקחת לריאות! לדעתי דווקא אנשים שמעשנים הם בעלי אופי חזק! כי הם לוקחים על עצמם את כל ההשלכות של העישון ויודעים טוב מאוד למה הוא גורם ומה הוא עושה...

orangeada

New member
מה אופי חזק בזה??

אולי גם לקפוץ לפני מכונית נוסעת או מגג בניין למרות כל ההשלכות?? זה גם אופי חזק או סתם טמטום??

למעלה