סיגריות !?!

Piren

New member
חחחח

זה לא נחשב? אז מה כן נחשב? יענו, מישהו שמטריד מינית מתחיל כי מתנסים.. אז ההתחלה לא נחשבת, כולם מתחילים איפה שהוא. הדוגמא שבחרת לתת - החברה שמעשנת רק במסיבות... ההפך המוחלט ממה שניסית להגיד. איזו סיבה יש לה לעשן במסיבות בלבד? פוזה! אגב, אין כזה דבר "לקחת לריאות" (או לא לקחת לריאות), ההבדל זה פשוט כמות העשן והניקוטין שאת מכניסה פנימה. בכל מקרה, יכנס לה עשן לריאות (זה כמו להגיד שלשתות בשלוקים קטנים זה לא באמת לשתות). המשפט האחרון שלך גרם לי להתפקע מצחוק.

pain is MY love

New member
מה הפאקינג קשר

בין סיגריות להטרדות מיניות?1 איך אני אוהבת אנשים שמגיעים להשוואות כאלה קשורות... אני רק ניסיתי להגיד שבסופו של דבר רוב בני הנוער מתנסים בסיגריות מסיבות כאלה ואחרות מי שממשיך כבר יש לו סיבות אחרות... ככה שאי אפשר להכליל! מה לא מובן?!

orangeada

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה,

תקראו לזה רדוד לא יודעת מה.. אני לא רואה את עצמי עם אדם מעשן, למזלי חברים שלי בבית ובצבא לא מעשנים וגם במשפחה אין לי אנשים. אני שונאת את הריח הורג אותי שאנשים מבזבזים המון כסף וגורמים לעצמם כ"כ הרבה מחלות זה לא יפה, אין בזה שום קטע של פוזה, זה אך ורק להגרר אחרי החברה [לא ברור למה] יאק

אנסה להסביר את עצמי...

אינני מתייחס לכל אדם ספציפי, אני מדבר על התופעה, שהיא שלילית בעיניי. אני לא אומר שמי שמעשן הוא זבל של בן-אדם, אני רק אומר שעישון הוא אחד הדברים שגורמים לי לאי הערכה כלפי בנות שאני פוגש. אולי זה שטחי מצדי, ואולי אני הוא בעל האופי החלש, אבל זאת זכותי. כי אני לא יכול להתפשר, או שמשהו מפריע לי או שלא. וחוץ מזה, מבחינה סטטיסטית, אתם יודעים שאני צודק.

Zoharrr

New member
אני דיי חצויה בעיניין...

פעם לא יכולתי להתקרב לאנשים שמעשנים. אח"כ התחלתי להתרגל כי כולם מעשנים,אבל סירבתי בתוקף לנסות. עכשיו אני לוקחת מדניאל שאכטה כל פעם שאני רואה אותו(פעם בחודש זה לא כזה המון..) וגם גילתי שאיך שבחורים מחזיקים סיגריה ממש עושה לי את זה. אז זה בערך משו כזה: אם הוא לא מעשן קבוע,ולא מסריח מסיגיריות,לא ממש אכפת לי.

למעלה