סיגרים בדיוטי פרי

סיגרים בדיוטי פרי

מישהו יודע אם ניתן לרכוש סיגרים של פלור דה אוליביה בדיוטי נתב"ג? חוץ מזה אני זקוק להמלצה על סיגרלות ( מיני סיגרים ) לא קובנים ולא חזקים בעלי ניחוח עדין וללא תוספות ריח? תודה לעונים

שור3

New member
הדיוטי פרי בנתב"ג

לעניות דעתי עבודה עברית - הציעו לי לוזיטאניס ב קרוב ל 900 דולר קניתי באיסטנבול ב- 620 דולר. לא נראה לי שמקבלים בדיוטי דיל מי ייודע מה לסיגרים

tcbelvis

New member
הדיוטי חוצפנים חסרי בושה

יום ראשון טסתי לחול כאשר נכנסתי לחדר הסיגרים בדקתי מחירים.רבותי חוצפה ישראלית במיטבה כמו שנאמר .המנקי-ביזנס הישראלי עובד שעות נוספות .הקסה טיראנו[הסיגר אשר קרלוס טיראנו מעשן בעצמו] קופסאה עולה בדיוטי לא פחות מ148$ 60 $ יותר מאשר אים חבר יקנה לכם את הקופסא בחול.אגב כמו כל עמו ישראל קניתי בחו"ל בקבוק שיבס [הפשוט]12שנה ב30 $ בארץ יחלבו ממכם 10$ יותר על הבקבוק .שלא לדבר על כך שחבר קנה לי מהדיוטי בריו לפני כמה חודשים 3 בקבוקים של בילק ליבייל ב78$ בשעה שבארץ יחלבו ממך 120$ על התענוג לצערי המוח היהודי עובד שעות נוספות.לא נעים לומר אבל הדיוטי בכלל בלוף אחד גדול להוציא[סיגריות]

דיוטי פרי

ממליץ להרשם למועדון הסיגר של הדיוטי פרי.החברות במועדון מעניקה 10 אחוזי הנחה ואינה כרוכה בתשלום.

שור3

New member
יש לי

אבל אם הם מעלים מחירים מה זה שווה ? זול יותר בחו"ל גם אם משלמים מס..................

למעלה