סידורים קניות וספונג'ה -

סידורים קניות וספונג'ה -

ועכשיו מסתבר עוד כמה דברים: שיפור חוש הריח, הארכת תוחלת החיים, שיפור המערכת החיסונית , הקלה בכאבים כלליים... כן! מעכשיו זה "עם מרשם"

חחחחחחחחחחחחח איפה נועה רז????

זה לא סתם בעברית - זה חזון חדש! שימי לב לפסקא הזו: "הממצאים, שפורסמו ב-1997 ב'בריטיש מדיקל ג'ורנל', היו שהגברים שדיווחו על התדירות הגבוהה ביותר של אורגזמות ניהנו גם משיעורי תמותה נמוכים בחצי לעומת אלה שהשתרכו מאחור. " "שיעורי תמותה נמוכים בחצי"
???

פרח7

New member
ובכן...

ממה שנאמר "...שהגברים שדיווחו על התדירות הגבוהה ביותר של אורגזמות ניהנו גם משיעורי תמותה נמוכים בחצי לעומת אלה שהשתרכו מאחור..." אני מסיקה משהו אחר לגמרי... אני חושבת שהמסקנה הייתה צריכה להיות: אלה שרצים ומספרים לחברה הם אלה שזוכים לאריכות חיים... חוץ מזה לסביות יקרות, "...שהמשתתפות שהיו פעילות מבחינה מינית ושבני זוגן לא השתמשו בקונדום - נטו פחות לדיכאון, בהשוואה לאלה שבני זוגן השתמשו בקונדום. משערים שזה קשור לפרוסטוגלנדין, הורמון שנמצא בזרע, ויכול להיספג בדרכי המין של הנשים, ובכך לווסת את ההורמונים הנשיים..." כיוון שבמגע מיני במחוזותינו לא משוחרר זרע, לנו סקס לא עוזר בטיפול בדיכאון אולי כדאי לבנק הזרע לפנות לפלח שוק חדש? לנשים הסובלות מדיכאון...קני זרע משובח לא למטרת הפריה אלא בשביל המצב רוח הטוב... עשוי מחומרים טיבעיים תופעות לוואי אפשריות...

ניראות

New member
ושוב מנסה לכתוב, כי מקודם נזרקתי

היכולת להגיע לאורגזמה, זו היכולת להתמסר לעצמך. חווית האורגזמה היא להנאה , אך גם כלי תירפויתי טבעי, להשתחררות ממתחים, דיכאון, תסכולים, כאבים וכו'... לא חובה לחוות אורגזמה רק בקשר זוגי או רק לשם ההנאה המינית (כמובן שזה תמיד כייף). ניתן לאונן רק כדי להשתחרר, לחות הנאה עצמית. כמטאפורה: כמו שלפעמים בא לאכול חפיסת שוקלד לבד בלי להתחלק, וזו הנאה מסוג אחד, כך לעיתים רוצים לחלק את החפיסה עם אחרות שזו הנאה נוספת ואחרת....

טרודי

New member
"משערים שזה קשור לפרוסטגלנדין"

השערה מעניינת. אני אעלה השערה אחרת: הרוב המכריע של הנשים שבני זוגן משתמשים בקונדומים, לא נמצאות בזוגיות יציבה. מחקרים קודמים הראו שנשים בזוגיות יציבה נוטות פחות לדיכאון. לכן, אין כאן שום דבר חדש. שימי לב גם שכל הלסביות שענו למדגם (בהנחה שהיו כאלה) נכנסות לקבוצת הבלי-קונדום. אם הן גם היו סובלות מחוסר-פרוסטגלנדינים, זה היה פוגע במובהקות של הקשר קונדום-דיכאון. בקיצור, נראה לי שיש פה קצת wishful thinking מצד עורכי המחקר. (אה, ולגבי בנק הזרע: מצטערת לקלקל, אבל הזרע שם עובר "שטיפה", שבין השאר מסלקת ממנו את הפרוסטגלנדין הנ"ל, שהוא חלק מנוזל הזרע...) בקיצור, נראה לי שהמחקרים על שוקולד (או אפילו לחם) כנוגד-דיכאון יותר ברורים מההשערה שבכותרת. ושוקולד קצת יותר זמין מנוזל זרע...

פרח7

New member
הצעת ניסוי

שתי קבוצות מחקר: 1. קבוצת נשים לה מזריקים רק פרוסטגלנדינים 2. קבוצת בקורת: נשים להן מזריקים רק שוקולד ואז נוכל לדעת מי מנצח שוקולד או זרע אם כי כשאני חושבת על זה, למה לא לשלב? למה לא לשטוף את הזרע בשוקולד לקבלת שמחה מושלמת (אולי אפקט סינרגיסטי?)

פרח7

New member
היום במעריב: בקרוב אורגזמה ללא סקס

"...המדענים, של חברת פפיצר, ממציאת הוויאגרה, עומלים בימים אלה על גלולה שתאפשר הגעה לאורגזמה, ללא הצורך המיותר בגירוי מיני..." עכשיו זה באמת עם מרשם רופא...

למעלה