ככה...........
אני נתתי לכל אחד מהצדדים המזמינים סקיצה של האולם (שבמקרה שלנו נראתה כמו ח) וביקשתי שיסמנו לי את העדפות הישיבה לאורחים שלהם פחות או יותר+הערות ביניים (איזה שולחן אסור שיהיה ליד שולחן אחר, איזה שולחנות שיהיו קרובים זה לזה וכו") אחרי שאספתי את העדפות מכולם ישבתי לי לבד בילעדיהם וראיתי איך זה נכנס ביחד הכל, ברור לך מאילו שכל צד סימן לעצמו את המקומות הטובים ביותר במקום ומה שהיה בסוף היתה פשרה שכולם קיבלו חלק ממה שהם רצו ובמקומות שהיתה חפיפה בין הסימונים שלהם עשיתי חלוקה די הוגנת לגבי מי קיבל מה. והחלוקה היתה בערך כך: בצד ליד הרחבה ישבו החברים שלנו (אחת מפאות ה-ח) חלק מהשורה הראשונה ישבו בני המשפחה ה"צעירים" יותר של עמית אחריהם בשורה הבאה הוריהם וחברים צעירים ברוחם המשפחה של עמית שאוהבים לרקוד בשורה השלישית והרביעית שמנו בני משפחה וחברים של ההורים שלא רוקדים וכמובן חלק מהשורה הרביעית ובשורה האחרונה שמנו את אלו ששונאים רעש ולא רוקדים. בחצי של האולם שמולא ע"י משפחה וחברים מהצד שלי הסידור היה בערך כך: כל ה"צעירים" ברוחם והרקדנים קיבלו את השורה הראשונה והשניה, אנשים שצריך היה "לכבד" למרות שהם לא רקדנים הושבו בשורות השניה והשלישית במרכז האולם (שיהיה להם נוף טוב ושיוכלו לראות ולהראות כמו שצריך) את היתר אבא שלי הושיב ע"פ קבוצות ביתר האולם לפי היכרות אישית, חשיבותם, והכירות עם טעמם.