סידורי פרחים על בריכה

סידורי פרחים על בריכה

היי, למישהו יש ניסיון עם קישוט בריכה בסידורי פרחים?? יכול להיות פרחים צפים, סידורים וכו'. כל רעיון ותמונות יתקבלו בתודה
טל

ועוד שאלה

למשהו יש ניסיון עם קניה/ השכרה של כדי חרס ענקיים?? איפה? למה? כמה? (אני מאיזור השרון). שוב תודה, טל

בועז בר

New member
פרחים צפים...

אם זו בריכה קטנה את יכולה להציף פרחים שטוחים כמו גרברה או חמניות, עלי כותרת של ורדים, או אפילו ראשי ורדים שלמים, פשוט ע"י זריקה למים... רק קחי בחשבון שהם יצופו לאן שבא להם, בד"כ לאחת הפינות, ולא יסתדרו כמו שאת רוצה. סידור פרחים צף הוא די פשוט לביצוע. הבסיס הוא קלקר עבה, רצוי שלא יהיה קטן מדי, (ריבוע של 40 או 50 ס"מ לסידור גדול), מניחים עליו את הספוגים במרכז (אפשר לאבטח עם רשת לול או שיפודים) מסוים את הקלקר עם הירק הבסיסי ובונים את הסידור תוך הקפדה על סימטריה במשקל (שלא יהיה כבד מדי באחד הצדדים). מניחים את היצירה במים ומקבעים עם חוטי דיג (או משקולת לקרקעית) כדי לשמור על המיקום הרצוי.

אתה לא מאכזב...

תודה רבה. מקוה שזה ייצא לפועל ואז בטח יהיו לי עוד שאלות...

היי טל

בבקשה בריכה . בקשר לאתר הוא מקסים, רצוי להכניס עוד דוגמאות ועוד טווח מחירים, אבל הרעיון מקסים בהצלחה

תודה שרון.

אהבתי את החמניות הצפות. פשוט הנחת אותן על העלה והעלה צף או שחיברת באופן מסוים? זה נראה מקסים. בקשר לאתר שלי, טווחי מחירים נוספים יתווספו, אני מניחה, עם הזמן. אבל תודה על הפידבק

למעלה