סידור במה

נאוור

New member
סידור במה

היי אני חייבת לאמר שהפורום הזה מדהים. יש המון מה ללמוד והתגובות כל כך מהירות... כל הכבוד!!! עיצובי החופה מדהימים!!! כמה עולה היום עיצוב אירוע? כמובן שתלוי איזה סוג של עיצוב אבל הייתי רוצה לדעת סדר גודל של עיצוב ממוצע. ולעניינינו: אני צריכה להכין סידור במה על תחתית של אדנית באורך של בערך 80 ס"מ - 1 מטר.הבמה באורך של 10 מטר. אני אשמח להסברים ולתמונות. תודה רבה

בועז בר

New member
ישנן כמה אפשרויות לסידור במה:

אני מבין שאת מתכוונת לסידור מרכז במה נמוך וארוך, כן? אין לי תמונות כאלה, אבל אנסה לתאר ע"י סקיצה: אפשרות אחת, כמו שתיארת, ע"י שימוש בתחתית של אדנית שעליה רצף של ספוגים. רוב הפרחים הגבוהים יהיו ניצבים, ז"א שאין צמרת אחת, אלא מעין ערוגה של פרחים. סידור די פשוט להכנה, לא דורש פרחים ארוכים במיוחד, ודומה משהו לסידור הזה במבנה הבסיסי שלו. החיסרון הוא שהסידור נראה קצת 'שטאנצי' ולא טבעי. מסודר מדי. (מס' 1 ב"ציור" במבט על) אפשר לשכלל את העיצוב ולעשות אותו קליל יותר ע"י שימוש רק בסוג פרח אחד (גרברה למשל, או חמניות) כשכולם עומדים כאילו צמחו מהבמה... הפרחים יהיו בגבהים מדורגים (20-60 ס"מ), והירק נמוך בלבד. לכיסוי הספוג וקצת מעליו. (מס' 3 ב"ציור" במבט מהחזית). במקרה הזה יש הרבה אויר בין הפרחים, ולדעתי צריך כמה כאלה. אחד יראה דל מדי. האפשרות השלישית, והמועדפת עלי, היא קצת קשה יותר לביצוע אבל הרושם הוא מסיבי ומרשים יותר: ספוג מרכזי (אני משתמש ב-4 ספוגים מוצמדים ליחידה אחת), פרחים באורך מלא לצדדים (סיפנים, שושן וכדו') ומספר פרחים ניצבים במרכז שמהוים את הצמרת של הסידור. (כמו בדוגמה מס' 2). שאר הפרחים בזויות ביניים, כשהמסגרת במבט מהחזית היא בצורת פירמידה מעט שטוחה.
חיפוש קליל ומצאתי סידור במה כזה (שלי
) באתר התזמורת... (אורך הבמה שם כ20-25 מ', אורך הסידור קרוב לשני מטר, גובה כ-60-70 ס"מ)

למעלה