סידור האלבומים.

סידור האלבומים.

אחרי הרבה זמן שחשבתי מה הסדר שלי לאלבומים, מהאהוב יותר להכי פחות, אלו הבחירות שלי :) שלוש. ממנטו מורי. המכתב. חלולים. שומקום. עכשיו מעונן. זה רק אור הירח. לילות לבנים. יומן מסע. עם הזמן. (לא כולל את האוסף ואת של בלאקפילד...) מה שלכם? (:)

galush29

New member
נמממ..שלי!!:]

ממנטו מורי לילות לבנים שלוש המכתב חלולים שומקום זה רק אור הירח יומן מסע עכשיו מעונן עם הזמן היה קשה=P כי כעקרון אני אוהבת את הכולם:]

vnskhe

New member
הסדר שלי

אור הירח השלישי עכשיו מעונן שומקום חלולים המכתב לילות לבנים יומן מסע ממנטו מורי והרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מאחורה עם הזמן

Simple Sam

New member
זה ממש קשה..

יומן מסע וחלולים דבר ראשון אח"כ המכתב וממנטו שומקום,אור הירח,השלישי עם הזמן,עכשיו מעונן ולילות לבנים

moriboy66

New member
זה לא דבר קבוע

אבל זה מה שקורה עכשיו זה רק אור הירח III חלולים ממנטו מורי עכשיו מעונן שומקום המכתב עם הזמן יומן מסע לילות לבנים תשאלי אותי מחר זה בטח יהיה שונה..

נתוש ז

New member
אני רק יודע ש"לילות לבנים" ראשון :)

בכל מקרה חדל ירידות על "עם הזמן"..הוא יעלב! הוא דווקא לא רע בכלל =)

vnskhe

New member
לדעתך הוא לא רע בכלל

אני כבר אמרתי פה הרבה פעמים מה אני חושב עליו אני אסכם במילה אחת-לא לטעמי.

חחח, בהשוואה לשאר האלבומים

הוא גרוע. אני לא יכולה לשמוע אותו מלבד שלושה שירים [אלפי אנשים, מגיפה וזוהרים.]

נתוש ז

New member
דיכאוני!!! :) :)

מחר שיר ע-נ-ק! אתם יורדים עליו לשווא. באמת אחד היפים. וגם זה רק הלב שכואב לך לא רע בכלל..בשבילך שיר טוב. ועם הזמן לא לטעמך? גם דיכאוני

shmuelr

New member
שמע חבוב... אם אתה אומר ש'מחר'

זה אחד היפים. אז מצבך בהחלט בהחלט.. רע..

shylop

New member
כנס

ויש אנשים שיגידו שאם אתה אוהב את אביב גפן אז מצבך בהחלט בהחלט גרוע (מאוד הגיוני ב90% מהמקרים) אז מי אתה שתקבע לכולם שמחר זה שיר גועלי ???

eliavtu

New member
הווו יפפהה..

1.המכתב. 2.חלולים. 3.עכשיו מעונן. 4.ממנטו מורי. 5.שלוש. 6.שומקום. 7.זה רק אור הירח. 8.עם הזמן. 9.לילות לבנים. 10.יומן מסע. <הוא צריך להיות הרבה יותר למטה>

STU XD

New member
שלי ../images/Emo9.gif

-לילות לבנים -עכשיו מעונן -שלוש -המכתב -אור הירח -חלולים -שומקום -יומן מסע -ממנטו מורי -עם הזמן

שליי..

עכשיו מעונן אור הירח השלישי שומקום לילות לבנים המכתב ממנטו מורי יומן מסע חלולים עם הזמן

זה משתנה

אבל כרגע.. שלוש ממנטו מורי שומקום עכשיו מעונן חלולים זה רק אור הירח המכתב לילות לבנים יומן מסע עם הזמן

bobit marely

New member
אמממ קשה קשה...

אבל הכי אני אוהבת את ממנטו מורי חוצמזה שזה משתנה

tabac

New member
שלי

שלוש חלולים זה רק אור הירח שומקום לילות לבנים ממנטו מורי המכתב עכשיו מעונן יומן מסע עם הזמן

למעלה