סידור הארון

מיטללל

New member
סידור הארון

אני מסדרת את הארון על בסיס שבועי (אחרי שאני מבלגנת על בסיס יומי ) אבל רק 3,4 פעמים בשנה אני חוטפת שיגעון, מורידה את התכולה מטה ומתחילה לארגן אותו היום זה קרה הפעם למדתי מטעויות העבר, ולראשונה בחיי לא שפכחתי הכל לרצפה אלא סידרתי מדף מדף והפעם גם הצלחתי לזרוק! בערך שליש מהבגדים. (רק מהארוכים) עשרות חולצות. עשרות ג'ינסים (כולל אחד משגע מלפני שנתיים - שרציתי לרדת במידה כדי שאוכל להיכנס אליו אבל זה לא הלך), ג'קטים וכדומה חלקם הגדול היה עדיין ניתנים להלבשה, ואפילו דיי נחמדים, אבל רציתי לרענן נכון זה כיף? סוףסוף יש לי מקום בארון! ביום שישי הלכתי לקניות וקניתי בגדים בלמעלה מ-1000 שקל. מה חבל שזה בדיוק שני מכנסיים וארבע חולצות למה הכל חייב להיות כזה יקר!? סעמק ועכשיו, עם המקום בארון, יש לי חובה למלא אותו מה אתכם? עשיתם כבר קניות החורף? קניתם מעיל????? תמליצו! גם תמונות זה סבבה

danielo18

New member
דרושה סדרנית לארון שלי....

אם את בעניין,יש לי מקרה חירום עבורך... בכל מקרה,את הקניות שלי אני התחלתי לפני שבוע (עם חולצה מגניבה לחלוטין שלבשתי אותה למסיבה של העבודה - חבל"ז!) ואני כנראה אמשיך אותם בשבוע הקרוב (משכורת נכנסת,בונוס סבבה..) ברכישה של עוד מליון חולצות בערך...

שונאת לסדר את הארון ../images/Emo31.gif

היום שיש לי חדר לבד וארון לבד. אני יכולה להגיד שאני די מבולגנת
אבל לפחות פעם שבועיים - שלוש אני מסדרת את הארון. כי זה מגיע למצב שכבר אין לי כוח לראות את הבלגן הזה. וגם לא מוצאת כבר כלום... בקשר לקניות החורף
עוד לא סיימתי
קניתי כמה חולצות וז'קט מהממםם
טרנינג ופיג'מה חורפית מחממת במיוחד מעיל
לא. שונאת מעילים... (אחח התקררות.. )

זכוכיות

New member
לעיתים מאוד רחוקות

גם לי מאוד קשה לזרוק, בעיקר כי אני מכירה את עצמי וכבר קרו מקרים שבהם יום בהיר אחד תפסתי פריטים שישבו בארון ללא שימוש במשך שנים, והתחלתי לחרוש עליהם כאילו אין מחר... בכל אופן, כשאני כבר בוחרת להיפטר מבגדים שלי, אני תורמת ולא זורקת (אלה אם כן הם במצב רע).

חולת קניות...

כשהיה לי זמן פנוי הייתי כמוך בערך מסדרת על בסיס שבועי ופעם ב... את כללל הארון... אני כל שנה תורמת המוןןןןןן בגדים... ועדיין הארון מלא.. אני עושה קניות בכל פעם שיוצא לי.... אתמול היה סטוק דיי בקניון ובטעות נכנסתי לשם... יצאתי בנזק של 500 שקל..בערך. השנה עדיין לא קניתי מעיל משום מה... אבל בכל מקרה יש לי 3 משנה שעברה... לא ראיתי מעילים שאהבתי עדיין... אני בד"כ אוהבת את המעילים של קסטרו אבל השנה ראיתי רק ארוכים..בעע.. תבדקי בפוקס יש להם גם נחמדים.

Come Alive

New member
../images/Emo205.gif עוד לא קניתי כלום

אני שונאת קניות, במיוחד לחורף, זה כל כך מעצבן ומבולגן.. ומדכא. רר. לא בא לי לעשות קניות לחורף בכלל.. אבל אין לי בגדי חורף.. לא יפים, לפחות

Lil Kitty

New member
אני צריכה לעשות קניות בדחיפות

עשיתי טעות ענקית ותרמתי חצי מהארון בתחילת העונה כדי לפנות מקום לדברים חדשים. עכשיו אין לי מה ללבוש ואני לא מוצאת שום דבר יפה. למה הכל כזה מוזר העונה?
אפילו לא מדובר בבעיות תקציב. אני פשוט לא מוצאת מה לקנות. נראה, אולי השבוע אני אסע לת"א, נראה מה יש שם.

למעלה