סידור הבית לפסח!!

spaysi8

New member
סידור הבית לפסח!!

הדבר הכי חופר שקיים!
יש כאלו שאוהבים,
יש כאלו שלא עושים בכלל..
אני אישית שמעתי מהרבה אנשים לא מאמינים שגם הם עושים סדר פסח-
פשוט כי ככה יש יום בשנה שבו ניתן להעיף את כל השטויות מהבית ולסדר אותו כמו שצריך!
ואתם?

Puskas

New member
אגרן כפייתי

לא זורק דברים.. גם כי אני עצלן ואין לי כוח לסדר וגם כי אני תמיד חושב שמתישהו אני אצטרך את זה חחח.
בכללי? שונא ניקיונות, שונא את התקופה שלפני פסח (ואת פסח עצמו בתאכלס, מאלץ אותי לצאת מהבית בשביל לאכול נורמלי ולשתות בירה) אבל שיהיה :)

spaysi8

New member
חחחח מבינה לגמרי

והאגירות- בצורה מסודרת או מבולגן?

Saladin

New member
עונה בשבילי.

מבולגנת בעטיפה מסודרת. במלים אחרות - יש לי כמה מגירות שאני זורק לתוכן מלא דברים ופעם בשנה אולי עושה בהן סדר.

גמ'ני רואה את זה כיום אחד בשנה שצריך לנקות .. אבל מה לעשות ובראוני עצלן ואין לי חשק לנקות

Any991

New member
זו

פעם ראשונה שזה לא היה לי בראש כל כך. אבל מכיוון שהזכרת אז זה זמן טוב לעשות סדר אבל לא
להשתגע, פשוט להגביר קצת את הסדר לפני פסח כי יש מוזה כזו אבל לא יותר מזה, אני לא רואה בזה יום ספציפי
לזרוק דברים. אם זורם אז זורם

h a j b i

New member
אני עושה את הסידור הזה בכל פעם שאני עובר דירה

מספיק לי כדי להימנע מצבירה של זבל.

h a j b i

New member
כל שנה

הדירה האחרונה בה הייתי הכי מעט זה יצא 10 וחצי חודשים

h a j b i

New member
מקומות עבודה משתנים, הכנסה משתנה, שיקולים

משתנים. פה יש לי חוזה של שנה וחצי אז נראה כבר מה יקרה

מה אגיד ומה אומר .. את מספר הפעמים שהחלפתי עבודות + עברתי דירות בחיים שלי אפשר לספור על יד אחת ותישאר לך איזה אצבע עודף

מלידה ועד גיל 16 זה בית מס' 1
מגיל 16 ועד 30 שהתחתנתי זה בית מס 2
שנה אחת גרנו בשכירות ואז קנינו דירה ומאז אוטוטו שמונה שנים אנחנו כאן בדירת 3 החדרים שלנו ולא ממהרים לעבור

לגבי עבודות אז בתור נער מגיל 13 ועד הגיוס בכל קיץ הלכתי לעבוד במפעל ביחד עם אבא שלי (אחת החוויות הכי טובות שהיו לי בחיים )
אחרי השחרור חצי שנה עבודה נדרשת ואז עשיתי קורס ריענון בתחום המחשבים שערך כחצי שנה ומאז 16.5 שנים באותו המקום
בוא נגיד שאני לא בדיוק הטיפוס שאוהב הרבה שינויים

h a j b i

New member
טוב, אני כנראה ההפך

מחליף עבודות, דירות, בחורות

לא מצליח להישאר באותו מקום יותר מידי זמן

spaysi8

New member
אז אצלנו יש סדר פסח

כבר הספקתי לעשות ניקוי יסודי למקרר ולמקפיא..
אצלי בדירה מן הסתם לא אעשה כלום,
אבל בבית של ההורים חשוב מאוד לאמא ולכן אני עוזרת לסדר.
זה מייגע :p

EdisonGirl

New member
לא דתייה אבל שומרת פסח

פשוט כי זה ממש כיף.
כבר ניקיתי 2 מקררים
חוץ מכל יתר הדברים שניקיתי...
את החדר שלי אני משאירה לסוף כי גם אני אגרנית כפייתית, ורק עצם המחשבה על ההתמודדות עם כל מה שאספתי, אני מתחילה להזיע

אני לא אוהבת לנקות, אבל לסדר כן, אז זה הפיצוי שלי...

spaysi8

New member
וואי אני בול ככה

אוהבת לסדר בעיקר בגלל הפן העיצובי.. שונאת ספונג'ה וכאלה..

Purple Mushroom

New member
אני לא ממש עושה סדר פסח

נזכרתי שצריך לנקות חלק מהבית שוב, לא הספקתי בחמישי.
בעקרון אני גר במסגרת של דיור מוגן, אז עם המדריכה בדרך כלל בחמישי, אני כ20 דקות, מנקה את הפרוזדור, עם ספונג'ה.
השנה לא הספקתי לעשות ספונג'ה בחדר, אבל השנה ניקיתי את החדר עם מטאטא.
ניקיונות זה לא רק לפסח :)

אז ככה...

אם תשאלי את אמא שלי, אני חיה בבלאגן היסטרי. אני מבולגנת מלידה והיא לא מבינה איך אפשר ככה.
אבל זה לא באמת נכון

יש לי נטייה לבלאגן, כן, אבל זה בלאגן מסודר וכשאני חוטפת התקף סידור אז לרוב זה נגמר במינימום 2 שקיות מפוצצות זבל.

את החדר שלי אני מקפידה לסדר ולנקות אחת לשבוע לפחות (שזה הכרחי כי אני גרה על חוף והחדר הופך לארגז חול תוך יומיים), את החדר בבית של ההורים אני פשוט משתדלת לא לבלגן יותר מידי כשאני מגיעה לסופ"ש.
אחד הדברים שהכי סבלתי מהם כשהייתי בבית של ההורים זה העוזרת שלנו. היא כ ז א ת מציקה ומפגרת ותמיד הייתי צריכה לעשות עליה בייביסיטר כדי לוודא שהיא לא שוברת כלום, והשוס- בערב לפני שהיא באה מסדרים ומנקים בערך חצי מהבית! זה היה נורא

למעלה