סידור כוורת משחקים
שלום לכולם
שאלה לגבי סידור אסטתי של כוורת
יש לי כוורת משחקים היא ממוקמת בסלון כי רוב הזמן הילדים בסלון וזה נוח
גילאים 10 ו 5 . בחדר ילדים אין מקום לכוורת הזו אז היא בסלון ליד פינת אוכל
ויש לי גם עוד משחקים בחדר עבודה שהוא ממד ( אני עובדת מהבית.). בחדר עבודה אי אפשר להכניס את הכוורת.
צרפתי כמה תמונות אני צריכה עזרה איך לסדר את הכוורת בצורה אסטתית
הבעיה היא עם כל הדמויות הקטנות שלהם מכל מיני סוגים אני לא יודעת איך לסדר אותם.
חשוב לי שזה יהיה נגיש לילדים מצד אחד( לכן אי אפשר קופסא אטומה ) שהם יראו מה יש בכל קופסא מצד שני שלא יראו את כל העומס הזה שנכנסים אלי הביתה
על הכוורת שמתי כמה תמונות.
בכוורת יש גם משחקי קופסא עם זה אין לי בעיה השאלה איך מסדרים את כל הקטנים האלו זה כולל דרדסים קטנים מלא דמויות של פיימוביל עוד קופסא של חותמות של מיניונים,קופסא עם רובים חיצים קטנים.
אשמח לעזרה מצרפת כמה תמונות תודה שמתי את הקופסאות על השולחן
נ.ב
אין לי גישה לאיקאה אם ממליצים על רכישה אז לא איקאה לצערי אין לי דרך להגיע לשם יש לי גישה להום סנטר רוזנפלד וכד'.וגם מחפשת הרבה ביד 2
שלום לכולם
שאלה לגבי סידור אסטתי של כוורת
יש לי כוורת משחקים היא ממוקמת בסלון כי רוב הזמן הילדים בסלון וזה נוח
גילאים 10 ו 5 . בחדר ילדים אין מקום לכוורת הזו אז היא בסלון ליד פינת אוכל
ויש לי גם עוד משחקים בחדר עבודה שהוא ממד ( אני עובדת מהבית.). בחדר עבודה אי אפשר להכניס את הכוורת.
צרפתי כמה תמונות אני צריכה עזרה איך לסדר את הכוורת בצורה אסטתית
הבעיה היא עם כל הדמויות הקטנות שלהם מכל מיני סוגים אני לא יודעת איך לסדר אותם.
חשוב לי שזה יהיה נגיש לילדים מצד אחד( לכן אי אפשר קופסא אטומה ) שהם יראו מה יש בכל קופסא מצד שני שלא יראו את כל העומס הזה שנכנסים אלי הביתה
על הכוורת שמתי כמה תמונות.
בכוורת יש גם משחקי קופסא עם זה אין לי בעיה השאלה איך מסדרים את כל הקטנים האלו זה כולל דרדסים קטנים מלא דמויות של פיימוביל עוד קופסא של חותמות של מיניונים,קופסא עם רובים חיצים קטנים.
אשמח לעזרה מצרפת כמה תמונות תודה שמתי את הקופסאות על השולחן
נ.ב
אין לי גישה לאיקאה אם ממליצים על רכישה אז לא איקאה לצערי אין לי דרך להגיע לשם יש לי גישה להום סנטר רוזנפלד וכד'.וגם מחפשת הרבה ביד 2