סידור פרחים לפסח

סידור פרחים לפסח

שלום לכל חברי הפורום, האם למישהו יש רעיון יצירתי להכנת סידור פרחים לשולחן חג הפסח (יכול להיות בשילוב אגוזים, פרפרים שמסמלים את החרות, שיבולים- חג הקציר וכו')? אם יש לכם תמונות מסידורים קודמים שהכנתם, אשמח לראות. חג שמח לכולם!

עדין ורגוע

אבל איפה הייחודיות לפסח? אני מכוונת למשהו עם אלמנטים שקשורים לחג (בעבר הכנתי סידורים על ספוג בשילוב אגוזי מלך מוזהבים, אחרים בשילוב עם פרפרים המסמלים את חג החירות וכו'). בכל מקרה תודה וחג שמח!

zer8

New member
אגוזי מלך....לא יחודי? פרחים בצבעי האביב?

מפיות תואמות - סרט פרחוני. מאוד אביבי לטעמי. אפשר לקשור כל מפית עם פרפר מחווט (להשיג ברזין) או לקשור אותם על רגל כוס היין.. להוסיף פרפרים לסידורים על השולחן..

yehudit371

New member
סידור לפסח

אני הכנתי שנה שעברה סידורים בשילוב מצה בתוכם. אין לי תמונות כי זה צולם במצלמה רגילה ואי אפשר להעלות לאתר. אבל חציתי את המצה לשניים והדבקתי עם דבק חם שיפוד עץ למצה. אפשר אפילו שני חצאים ובתוך זה מכינים סידור עם פרחי אביב. יוצא מקסים. הכנתי את זה בחנות שעבדתי בה וחטפו אותם. מקווה שעזרתי.

נשמע מעניין...

אם הבנתי נכון המצות שימשו כמעין כלי קיבול או הסתרה לכלי קיבול?? קצת מפחיד אותי מבחינת השבירות של המצות והפירורים שהן עושות אבל נשמע מאוד יצירתי. תודה

yehudit371

New member
לא ככלי קיבול אלא...

ממש בין הפרחים כגורם קישוטי. לא כלי קיבול ולא הסתרה לכלי קיבול. להעמיד את המצה בין הפרחים ((אפשר באלכסון) זה לא נשבר. מצות ראשון לציון מאוד חזקות. מקווה שהבנת למה הכוונה.

למעלה