סידור תמונות לפי סדר

alm985

Member
מספרתי כ-200 תמונות לפי סדר מ-001 . ואני רוצה שהתמונות יופיעו באותו סדר בצורת סירטון עם מוסיקת רקע ( הייתי מרוצה יותר שהתמונות יופיו בצורת מניפה או אחר אבי אינני יודע ) בכל אופן ביצעתי את הפעולות הבאות . ==מהתמונות שהעליתי==צור סירטון וידאו חדש==תן שם לוידאו==מקם בלוח הסיפור==מוסיקת רקע לבחירה ==ערכת נושא ==(הייתי מעדיף מניפה אבל אין אופציה כזו) סיום==סיים את הסרטון . התוצאה שנתקבל התאכזבתי ששונה סדר הקרונולוגי של התמונות ! מוסיקת רקע בסדר לגבי ערכת הנושא שבחרתי ( מתברר שכל ערכות הנושא זהים) פשוט צילום התמונה אפקט של תזוזה קלה
אשמח לסיוע (האם בכלל שייך לפורום זה ?? תודה

רוב הזמן נח

Well-known member
מספרתי כ-200 תמונות לפי סדר מ-001 . ואני רוצה שהתמונות יופיעו באותו סדר בצורת סירטון עם מוסיקת רקע ( הייתי מרוצה יותר שהתמונות יופיו בצורת מניפה או אחר אבי אינני יודע ) בכל אופן ביצעתי את הפעולות הבאות . ==מהתמונות שהעליתי==צור סירטון וידאו חדש==תן שם לוידאו==מקם בלוח הסיפור==מוסיקת רקע לבחירה ==ערכת נושא ==(הייתי מעדיף מניפה אבל אין אופציה כזו) סיום==סיים את הסרטון . התוצאה שנתקבל התאכזבתי ששונה סדר הקרונולוגי של התמונות ! מוסיקת רקע בסדר לגבי ערכת הנושא שבחרתי ( מתברר שכל ערכות הנושא זהים) פשוט צילום התמונה אפקט של תזוזה קלה
אשמח לסיוע (האם בכלל שייך לפורום זה ?? תודה
אם אתה שואל אותי, מעברונים מיוחדים בין תמונות זה נחמד רק בהתחלה.

עדיף מעבר רגיל מתמונה אחד לבאה בתור ולהוסיף פס סאונד לפי מה שרוצים. אפשר לעשות עם VirtualDub2

אם התמונות ממוספרות, גוררים לתוכנה רק את הראשונה וכל האחרות מצטרפות אוטומטית.

emh

Member
אני עשיתי סרטונים כאלה בעבר עם כמות קטנה יותר של תמונות
בעזרת התוכנה freemake - התוכנה חינמית אבל אני לא בטוח לגבי האופציה הזאת (שלי קנויה)
מבדיקה שעשיתי זריז התמונות שצירפתי כקבוצה ממוספרות הסתדרו הפוך
(האחרונה המסומנת העליונה היתה הראשונה)
התוכנה מיועדת בעיקר להמרת פורמטי וידאו והיא די בסיסית
יש שם אפשרות לקביעת זמן הצגת כל תמונה,
יש אפשרות להוסיף קובץ שמע לרקע, (בוחרים קובץ עם זמן תואם)
יש אפשרות להוספת מעין אפקט זום פנורמה לתמונות
יש סרטון ביוטיוב על המצגות של התוכנה, אפשר לדלג ישר לדקה השנייה
אפשר לשמור באיזה פורמט שרוצים, בסרטון רואים בתחתית את הפורמטים (3:15-3:20)

נערך לאחרונה ב:
למעלה