סידרה מזה מכוערת הראש הגדול הז

סידרה מזה מכוערת הראש הגדול הז

תיראו השמיניה בהוט ואז תיראו מזו סידרה יפה ונורמלית לא כזאת מעפנה כמו ראש גדול תנסו ליראות וכשזה יצאה לכם ליראות את השמיניה ואז תגידו שהשמיניה יותר יפה מראש גדול ומהשיר שלנו

אני לא מבינה אותכם?!

למה אתם נכנסים לפורום ראש גדול אם יש לכם הוט?! וגם ההפך! אני לא מבינה.... למי שיש הוט שיראה השמינייה ולמי שיש יש שיראה ראש גדול מה הטמטום להיכנס לפורום ראש גדול ולהגיד על השמינייה שזה יותר טוב וכאלה....אם יש לכם הוט ואתם רואים השמינייה אז שיהיה לכם בכיף! תשמרו את הדעות שלכם לעצמכם!

כנסי רגע....

קודם כל זה לא יפה איך שאת מלכלכת ואם את לא אוהבת את "ראש גדול" אז למה את בפורום של הסידרה ???????????

יש לך יס בכלל??

איך את יכולה לקבוע שהסדרה "ראש גדול" מעפנה אין לך יס ואת לא יכולה לראות את זה ממילא. ואם את לא אוהבת את "ראש גדול" אז למה את נכנסת לפורום הזה בכלל!!

היא נכנסת לפורום הזה כדי לכתוב

שהסדרה ראש גדול היא תוכנית מגעילה או משהו כזה..

יש לי עצה למנהלים בשביל האנשים האלו

כל מי שרושם את זה אם אתם יכולים תתנו לו באן ואז שזה יקרה לכמה אנשים הם יפסיקו ככה זה גם היה לחבר שלי בפורום וזה מה שהוא עשה והם הפסיקו תחשבו על זה ....

יש לי בקשה

זהו פה נגמרו התגובות אתם לא מבינים שאלו ששולחים את ההודעות האלו רוצים רק תשומי זהו אל תשלחו יותר הודעות ותנו ל"שרשור" הזה לרדת כדי שמי שכתב אותו ירגיש שהוא לא שייך לפורום ויעזוב אותנו!

RINAT OFIR

New member
לכולםםםםםם!

זה באמת מוזגם כבר וטחנו פה את הנושא הזה מכל הכיוונים. כל מי שבפורום ראש גדול ורואה את ההודעות האלה שפשוט לא יענה לילדים שמשמיצים את "ראש גדול". שיחשבו מה שהם רוצים. אל תתיחסו הם פשוט רוצים תשומת לב והם סתם גורמים לעצבים מיותרים. תאמינו לי שאם תתעלמו הם יאכלו את עצמם על זה שלא עונים להם. בקיצור תפסיקו עם זה כי זה כבר ממש מתחיל להרגיז.

אביחי1990

New member
|זהירות"מותק"......................

הוט לא שווה ל=
של יס אז תורידי הילוכים
כי את צריכה דחוף
נפשי ..... אז מי שקורא את ה-
שלי יודע מתחברים ליס
אז לראות רק
ראש גדול ולא שמינייה אז תשכנעו את ההורים לעבור
ליס

בואנה את מתחילה לעצבן אותי../images/Emo70.gif

את הורסת לי ת'יום את והבול שיט שבראש שלך יופי לך שהשמייניה טויבה
על טעם וריח אין להתווכח יוו אתם והשמייניה מוצאים לי ת'חשק להיות בפורום
חתיכת מקרקצים שכלונית יווו

°°NaTaLi°°

New member
או... טוב ראיתי השמינייה 17 פרקיםםם

היתי אצל בני דודים שלי ולא היה מה לעשות בבוקר הם היו בבית ספר אז ישבתי וראיתי במשך 3 ימים! ולא התמכרתי בגרוש זה נחמד אני לא יגיד שלא! אבל ראש גדול פי מיליון על זה! ותעשי לי טובה תפסיקי לעצבן אותנו יש לנו יס אז זה מה שניראה הבנת? תיקראי את החוק שהמנהל מהפורום שלך כתב נוגע למה שעשית!

°°NaTaLi°°

New member
התלוננתי עלייךבפורום השמינייה

אני מקווה שהם יטפלו בזה כמו שהבטיחו

°°NaTaLi°°

New member
ראש גדול פי מיליון על השמינייה!../images/Emo45.gif

ותאמיני לי אני יודעת עכשיו תפסיקי לשגע לי תשכל!

adidosh5

New member
יש לי שאלה....

לי יש הוט.. ורק היום שמעתי על הסדרה "ראש גדול"... אתם יכולים לומר לי בבקשה במה היא עוסקת... כי זה נשמע מעניין [לא שהשמינייה לא מעניין אבל בלי שום קשר:)].

../images/Emo26.gif

"הסדרה "ראש גדול" היא סדרה דרמטית שובבה על ילדים בגיל 13, תלמידי חטיבת ביניים, המתחרים ביניהם על הזכות לייצג את בית ספרם בתחרות הארצית של פרויקט "יזמים צעירים". במסגרת פרוייקט זה הילדים צריכים להמציא המצאה מעניינת, מקורית, חדשנית אבל פרקטית, כדי שאפשר יהיה לייצר אותה באמצעים עצמיים. כמו כן התלמידים צריכים לשחק את המשחק בדיוק כמו בעולם המבוגרים - לתכנן תכנון מדוייק של ההמצאה, לייצר אותה בעצמם, להשיג מימון, לשווק, ולא פחות חשוב- למכור אותה...הקבוצה שתזכה במקום הראשון בתחרות הארצית תיסע לתחרות העולמית שבאמסטרדם, הולנד. הסדרה מאפשרת לנו הצצה אל תוך עולמם של ילדים בחטיבת הביניים, בגיל שבין ילדות לבגרות, ולהחשף אל תחומים שונים בחייהם: הווי בית הספר, עולם המחשבים והאינטרנט, מותגים, תדמיות וגם התחלה של עצמאות כלכלית. יחסים בין המשפחה והתעוררות ראשונה של יחסי אהבה ומשיכה לבני המין השני." העתקתי מהכניסה לפורום.

למעלה