סיווג בטחוני והגירה?

shipy1234

New member
סיווג בטחוני והגירה?

לצערי התבקשתי עכשיו על ידי העבודה לבצע סיווג בטחוני ואני מתקשה להתחמק. מישהו מכיר את ההשלכות של כך ביחס לבקשת הגירה? גם מהזווית של הפגיעה בסיווג (יש שאלה לגבי זה בטופס הסיווג והבנתי שגם שואלים בראיון) וגם מהזווית של עיכוב אפשרי בתהליך עיבוד הבקשה (במידה והקנדים מודעים לעניין דרך קשר עם גופי ביטחון ישראליים? לחילופין, תרוצים יצירתיים למה לא לעשות את הסיווג יתקבלו בברכה :)

לפעמים מהודעותיך אני לא מבין

האם אתה מחפש בעיות איפה שאין או שכל ההודעה הזו באה להגיד "אני נורא מצליחן והתקבלתי לעבודה שושואיסטית" 1 בבדיקת הסיווג למעסיק לא הייתי מציע לך לשקר. 2 את הקנדים לא מעניין כלום בקטע הזה. 3 נראה לך שאיזה גוף ממלכתי ישראלי יתן פרטים על הרשומות שלך אצלם (ועל אחת כמה וכמה שמערכת הביטחון תעשה את זה) לנציגות של מדינה זרה???

ס מ ר ט י

New member
כן, תהיה לך בעיה

אם השב"כ עורך עליך תחקיר רקע ישאלו אותך על זה וישאלו על זה גם את הממליצים שתתן. אם עדיין לא הגשת את הבקשה בשגרירות ולא סיפרת לכל העולם שאתה מהגר, אז תענה לא כשיאלו אותך אם אתה מתכוון או שרצית פעם להגר. אם היגשת כבר את הטפסים תצטרך לענות שכן כי הם יכולים לעלות על זה ותצא שקרן (מאד לא מומלץ). תמיד אפשר להמעיט בחשיבות העניין למשל שאשתך רוצה לעשות שם תואר שני ואתה ביקשת ויזה רק כדי שתהיה לך אפשרות עבודה שם בזמן הזה אבל הם לא טיפשים וזה יסווג אותך בכל מקרה בקטגוריה לא הכי טובה. בכל מקרה תהיה מוכן שהנושא יעלה, מניסיון.

למעלה