סינגלים יקרים תהנו...
E esmeralda New member 1/8/02 #6 ואני קיבלתי את הקישור הזה.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-994089,00.html לא לבנות בלבד
T t@gel New member 6/8/02 #12 חה ! חומד.. עד שלא תעמדי תחת החופה.. כל מה שתגידי, עלול וגם ישמש נגדך! >מנסיון<
I its moi New member 6/8/02 #13 באמת סיוט !! כשכבר סוף סוף יש מיליון בחורות שרוצות אותו בו זמנית , אין מיטה וצריך ללכת עם כל הבחורות דרך ארוכה !!! סיוט!! לשמור על המוראל של כולן כדי שאף אחת לא תישבר !! סיוט
באמת סיוט !! כשכבר סוף סוף יש מיליון בחורות שרוצות אותו בו זמנית , אין מיטה וצריך ללכת עם כל הבחורות דרך ארוכה !!! סיוט!! לשמור על המוראל של כולן כדי שאף אחת לא תישבר !! סיוט
E enicegirl New member 6/8/02 #14 מצוקה? אני שמעתי דיעה שיש יותר בנות על כל בחור רווק, זו מצוקה, אה? ובכלל אומרים ש: גבר רצוי - אינו מצוי גבר מצוי - אינו רצוי גבר מצוי ורצוי - נשוי אבוי...
מצוקה? אני שמעתי דיעה שיש יותר בנות על כל בחור רווק, זו מצוקה, אה? ובכלל אומרים ש: גבר רצוי - אינו מצוי גבר מצוי - אינו רצוי גבר מצוי ורצוי - נשוי אבוי...
ל ליאן. New member 6/8/02 #15 תגידי enicegirl .. מה דעתך להשתתף בתחרות הנחשקים ? תמונה שלך כבר יש בכרטיס.. כך שנשאר רק לענות על מספר שאלות.... מתאים לך?
תגידי enicegirl .. מה דעתך להשתתף בתחרות הנחשקים ? תמונה שלך כבר יש בכרטיס.. כך שנשאר רק לענות על מספר שאלות.... מתאים לך?
E enicegirl New member 7/8/02 #16 יש לי שאלה אני לא ממש עונה לקריטריון של הפורום אבל אני מוכנה להשתתף בשביל הכייף, זה בסדר? אם כן אני אשתתף.
יש לי שאלה אני לא ממש עונה לקריטריון של הפורום אבל אני מוכנה להשתתף בשביל הכייף, זה בסדר? אם כן אני אשתתף.