סיוטים בטיולי בית ספר...

OmriEd

New member
סיוטים בטיולי בית ספר...../images/Emo5.gif

אוקיי טיול כיתה ו´ (אני עכשיו עול ל-י´ אז זה היה ממזמן)אחרי טיול ארוך במיוחד של קילומטרים של הליכה אנחנו מגיעים לאכסניה.. מחלקים את המפתחות הולכים לחדרים שמים את הדברים ומתכוננים לארוחת ערב/מסיבה לא זוכר בדיוק מה היה.... בכל מקרה.. הולכים אוכלים נהנים חוזרים לחדרים מאוחר מאוד (סביבות 1-2 בלילה... בכל זאת זה טיול שנתי ..)אני והחברים שלי לחדר מתקרבים לדלת ... הבהרה:הדלת עשויה עץ ואמצע יש חלון ווילון מבפנים... קיצר אני והחברים מתקרבים לדלת ןפתאום שניים מהחברים שלי עוצרים... שאלתי אותם מה קרה? אז חבר אחד שואל את השני אתה ראית את זה? אז הוא אמר לו:"כן כן!!!" אני אישית לא ראיתי כלום אבל הפרצוף שלהם אמר הכל.. שאלתי אותם מה קרה אז הם אמרו לי:"מה לא ראית את היד שהזיזה את הווילון מתוך החדר??" עכשיו אין אף אחד בחדרים! כל מי שאמור להיות מחדר נמצא בחוץ יחד איתי! פתאום לפני שאני מבין מה קורה החברים שלי פותחים בריצה מטורפפפתתתתתת לכיוון שאר הכיתה... הם סיפרו מה קרה וכמובן אף אחד לא האמין להם... אז אני וחבר טוב שלי שגם לא ראה את היד שהזיזה את הווילון החלטנו ללכת לבדוק מה קרה שם... אזרנו אומץ ובפחד הושטתי את היד לידית ופתחתי לאט לאט את הדלת.נכנסנו מעט לתוך החדר ואנחנו רואים שהאור דלוק.. אז אני אומר לו שאני בטוח שכיביתי את האור בחדר לפני שיצאנו!! והוא אמר שגם הוא זכר שכיבתי את האור.. ובשניה שסיימנו להגיד את המשפטים שאלו האור נכבה מעצמו... פשוט חושך!! אני וחבר שלי דפקנו ריצה הכי מהירה שהייתה לי בחיים... אחרי זה פשוט יצאנו לקניון (סתם סיבוב עם החבר´ה) חזרנו ואין לי מושג איך נכנסו שוב לחדר... וגלינו שגם המזגן פועל שוב נעלמו לו כמה בקבוקים של מים מהמקרר (לכו תבינו למה??) וחבר שלי נשבע שנגעו לו בדברים... אבל לי נראה שהוא סתם הגזים :) (עכשיו כשאני קורא את זה זה נשמע כאילו סתם מישהו נכנס לחדר והכל אבל זה היה כזה קריפי!!!!!!)

scooby4

New member
אני בחיים לא הייתי סומך...

על זה שהחברים שלי אומרים לי שראו משהו זז ככה בחדר, כאילו...מה, הם דפוקים או משהו? היינו פותח ת´דלת והולך לישון, זה הדרך היחידה להתגבר על דברים... אבל עדיין, שמח בשבילך שיצאתי משם שלם, בריא וכ´ו...

Idan91

New member
בהחלט נשמע ככה,

אבל אני בטח הייתי מגיבה בדיוק אותו הדבר...

OmriEd

New member
כן אבל תסבירו את האורות...

אורות לא נכבים ככה סתם :)

scooby4

New member
למה...

שמיהו לא עבר שם וכיבה ת´אור? אולי יש בעיה בחשמל, הרי זהטיול שדה, הם לא נמצאים בשרטון... אולי הם בכלל שכחו שכיבו ת´אור? או שהוא לא זוכר בדיוק מה קרה? הרבה דברים יכולים לקרות...

OmriEd

New member
טוב לא משנה

הרסתם לי את כל הכיף/פואינטה/קטע של הסיפור... למי שעוד לא קרה פשוט תקראו ואל תסתכלו בכלל להודעות שאחרי :()

Pink Cow

New member
חחחחח נזכרתי בסיפור שקרה לי בטיול

השנתי לפני שנתיים... חחחחחחחחחחחחח באנו וזה, ההתחלה לא חשובה. אני וחברות שלי (רותם, שיר, טליה ואני) היינו ביחד בחדר, וכבר בילינו בו לילה אחד. (הטיול הוא של 3 לילות). וחזרנו לאכסנייה עם האוטובוס וישר הלכנו לארוחת ערב אפילו בלי לעבור בחדר. ואז אחרי הארוחה, רותם, טליה ואני חוזרות לחדר ופתאום שומעות מבפנים יללה של חול. (פחחח כתבתי חול והתכוונתי חתול, אבל אני אשאיר את זה כי זה נורא נחמד מהסיבה הפשוטה שחול לא מיילל
) קיצור, אנחנו בלחץ למה היינו בטוחות שסגרנו את כל החלונות!!!! אנחנו פותחות את הדלת, הכל חשוך רצח, גם בתוך החדר וגם בחוץ. רותם מציצה ראשונה, לא רואה כלום. מדליקה את האור. לא רואה שום חתול או משהו שיכול ליילל בצורה זו או אחרת. אני נכנסת אחריה, וטליה אחרי. איך שטליה נכנסה (אני ורותם עוד עמדנו ליד הכניסה) ובאנו לסגור את הדלת, קפצ/ה עלינו חתול/ה מהארונות של המטבחון שנמצא ליד הדלת. קיצור, בסדר, אז נכנס חתול איכשהו, לא אסון. האסון הגדול יותר היה קיא על הנעל של שיר ו"יציאת תחת" על המכנס והמיטה של טליה. חחחחחחחח והרבה מאוד במבות חצי לעוסות. אה וכמו כן גם הרבה משהו שנראה כמו במבה מעוכלת בקיא. היציאה האחורית בכלל הייתה ירוקה אז אני לא יכולה להגיד לכם מה היה שם.
קיצור, בעוד השתיים בוכות על מר גורל לבושן אני נשפכת לי מצחוק. ובעוד אני נשפכת לי מצחוק הן צועקות עלי בגלל העובדה שאני צוחקת עליהן בעוד הן בוכות על גורלו המר של לבושן והנעלתן
קיצור, אחרי שאני מפסיקה לצחוק שיר נכנסת לחדר בצרחות היסטריות בשל העובדה שהרגע היא קיבלה מחזור ומחר יש יום עם פעילות שמערבת מים. טליה ורותם בעצבים, ואני בצחוק, שלושתנו הצענו לה לדחוף את החתול האכזר שהרס לטליה את לבושה ל"דיסקו" שיהיה בערב ולרותם את ההנעלה ליומיים הבאים. אחרי איזה חצי שעה יצאתי החוצה ואת מי אני רואה על החומה של המרפסת שהיא בעצם הכניסה לחדרים? את החתול המהולל! אגב, בסוף התברר שזו חתולה. ליטפתי אותה ובכלל לא הפריע לי שהיא הרסה לטליה ורותם את החיים
עכשיו, יצאתי, ראיתי אותה, ליטפתי אותה איזה 3 ךיטופים וטליה יצאה לקרוא לי רגע לעזור לה במשהו ואיך שהיא יצאה החתולה ברחה. בטח ידעה טליה ממילא תבעט אותה לטיזנאבי
ובכלל, כל הטיול הזה היה ממש קורע, רוב הזמן צחקתי
יאללה אני עפה לישון נראה לי... (אגב, לנעל, למכנס ולחתולה- שלום) -סיוון- שמזמן לא הייתה בנט בשל תקיפתו של וירוס אכזרי שקפץ לביקור באימייל וכמובן בביקורו זה לא פסח גם על שאר המחשב
אבל עכשיו הכל טוף

Feryli

New member
ממ..

סיפור מצחיק....דבקה חשבתי שחתולים עוסים את הצרכים שלהם בחול... והסיפור הראשון.... דבר ראשון עם האור ניכבה דבקה בחדר הזה ושני החברים נאצרו דבקה באותו רגע (או שהם תחננו את זה לפני..) והבאת פנים של שניהם... תחברו אחת ועוד אחת...

OmriEd

New member
אני מצטער אם זה פושע אבל....

אני חייב פשוט חייב!!! דבקה = דווקא עוסים = עושים נאצרו = נעצרו תחננו = תכננו הבאת = הבעת זה פשוט מעיק לי על הנשמה :))

QuEeN oF mE

New member
מוזר..

אבל מזכיר לי שבכיתה ח´ בטיול השנתי שלנו,נכנסנו לחדר והכל.. ואז אחרי שחזרנו מחדר אוכל מצאנו כמה דברים על הרצפה וחלק מהתיקים היו פתוחים.. ואז ראינו שגם החלון היה פתוח..זה היה מוזר. נדמה לי שזה פשוט מישהו פרץ או סתם שהחליט לבלגן. אני פשוט החלטתי לעבור חדר.

hatul

New member
Scooby-Doo where are you ../images/Emo107.gif

יש לי תחושה שהם לא סתם ראו משהו אבל במהלך הקריאה זה לא נשמע על טבעי. נראה לי שהיה יכול להיות כדאי לבדוק למי יש עוד את מפתחות החדר אולי עובד/ת ניקיון שניקו את החדר גם מהחפצים, אולי ´סתם´ מישהו שניסה לעשות בלאגן... כך שיכול להיות שמישהו נכנס (שוב, זה לא המפתח היחיד) והפעיל את המזגן, לקח שתיה, וכן הלאה, וכשהיגעתם בדק אם מישהו נמצא בחוץ ולכן מיהר לברוח והשאיר עקבות...

scooby4

New member
צודק...

ואתה צודק שוב... __________________________________ ואל תטרח להבין מה שכתבתי מעל הקו..

scooby4

New member
הי!

זה יכול להיות חתימה מעולה! אני משנה את החתימה שלי!

למעלה