סיוטים בלילה?

• פותח הנושא B1509
  • פורסם בתאריך

B1509

New member
סיוטים בלילה?

עוד שאלה קטנה - עברנו כמו שציינתי ביום שלישי לנעליים - ג'ון מיטשל ומוט דובס. ביום הקטנצ'יק נראה ממש מבסוט מהגילוי של כיפוף הברכיים מה שלא התאפשר עם הגבס והוא לא מקטר בכלל (כלומר לא יותר מהרגיל :)) אבל בלילה פתאום הוא מתעורר בבכי קורע לב בלי סיבה מיוחדת נראית לעין.... אנחנו בודקים לו כל הזמן את הרגליים ואין שום אדמומיות או שיפשופים ולא עושה רושם שכואב לו משהו... מיד כשאני ניגשת אליו ומרימה אותו או אפילו רק מלטפת אותו ומרגיעה אותו במיטה הוא נרגע וחוזר לישון. קרה לכם דבר כזה אחרי המעבר לנעליים? יכול להיות שזה סיוטים?? יש לציין שחוויית נעילת הנעליים אצל פנסקי לא הייתה לו נעימה במיוחד להבדיל מהגיבוסים שם הוא אף פעם לא בכה... או שאולי הוא מתעורר ומופתע עדיין מהגילוי החדש של התנועתיות וזה מלחיץ אותו? זה כבר 2 לילות שזה קורה כמה וכמה פעמים וזה לא קשור לרעב או משהו כזה...

אה ושכחתי לציין שהקטנצ'יק בן חודשיים.

אשמח לשמוע אם מישהי חוותה משהו דומה ואחרי כמה זמן זה עבר...
תודה רבה!!
מעיין

Yifatule

New member
לא נראה לי סיוטים

אבל אולי קשיי הסתגלות לתנוחות החדשות עם הרגליים.
תני לו עוד קצת זמן להתרגל.

goldyle

New member
לנו זה קרה פעם אחת לפני הנעלים בכלל..

באמצע הלילה הוא פתאום התחיל לבכות והקפיץ את שנינו מהמיטה, ליטפנו אותו קצת והוא חזר לישון מיד
יכול להיות באמת שהוא מנסה להזיז רגל ולא מצליח ונבהל...
ד"א, תוכלי לתת פרטים איך התאמתם את הדובס לג'ון מיטשל?
אנחנו עם מיטשל (לפני שבוע וחצי עברנו לנעלים) ובכנס ראינו את הדובס ומצא חן בעינינו

B1509

New member
ג'ון מיטשל + דובס

היי!

את הנעליים הזמנתי רגיל דרך האתר של md כמו שאני מניחה שאת עשית. את המוט האמת קניתי ממשה היבואן שבמקרה היה לו אחד כזה חדש שהוא אפילו לא ניסה ולא היה ממש סגור אם זה יעבוד ואף פעם לא באמת ניסה לחבר אותו לנעליים של ג'ון מיטשל. אבל אני התעקשתי אז הוא שלח לי תמונה של המוט ואני שלחתי אותו במייל ל MD והם אישרו לי שזה אכן מתאים ורק אז הזמנתי את הנעליים. אני חייבת להודות שאני הכי מאושרת בעולם שהתעקשתי. בינתיים אנחנו כבר 3 ימים מלאים עם הנעליים ואין אף טיפת אדמומיות (טפו טפו טפו) והמוט הדינמי מאפשר לו להשתולל עם הרגליים ממש... בקיצור מומלץ בחום :)

פשוט צריך להתקשר למשה ולשאול אותו אם הוא יכול להזמין עוד מוט כזה. לגבי עלויות אני לא ממש יכולה להגיד לך כי עדיין לא שילמתי לו, חיכינו לראות שזה יתאים ועדיין לא הספקתי לחזור אליו אפילו לבשר לו על ההצלחה ולברר על התשלום. אעשה זאת מחר ואעדכן, אבל הוא אמר בסביבות 1000 ש"ח. אם זה מתאפשר כלכלית - זה בהחלט שווה את זה.

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לכתוב לי בפרטי אני אתן לך את הטלפון שלי.

anetber

New member
עוד שבוע עוברים לנעליים

הי,
רציתי לשאול אם יש גרביים מסוימות שבהן את משתמשת, האם יש משהו מומלץ?
אנחנו גם נזמין כנראה את הנעליים של ג'ון מיטשל מהאתר של md, אני מבינה שאת ממליצה על המוט של דובס שאותו הזמנת דרך משה?
מחכה לתשובה.

B1509

New member
גרביים ומוט

האמת שיש אפשרות להזמין יחד עם הנעליים של ג'ון מיטשל גם גרביים מיוחדות. אני כל כך פחדתי מהיבלות שהזמנתי 3 חבילות. הם לא זולות, אבל יש להם כמה יתרונות - הן עשויות מאה אחוז כותנה ויש להן מעין שכבה כפולה כזו אז הן מונעות הזעה/ סופגות זיעה מצויין. העקב שלהם צבוע בצבע אחר ככה שמאוד קל לראות דרך החור של הנעל אם העקב יושב במקום או לא וגם יש להם בתחתית נקודות מחוספסות כאלה שמונעות החלקה ככה שזה עוזר לרגל להישאר במקום. זה עולה אם אני לא טועה 18$ לחבילה של 3 זוגות. כמו שאמרתי, לא זול - אבל אם כבר השקעתי כל כך הרבה בנעליים החלטתי כבר להשקיע גם בזה. אני מניחה שהרבה לא יסכימו איתי ויגידו שגם גרביים פשוטות 100 אחוז כותנה תופס, ואני מניחה שהן גם צודקות :)

ועל המוט הדינמי אני גם מאוד ממליצה. היכולת הזזה של כל רגל בנפרד וכיפוף נפרד של הברכיים הוא כיף גדול. וכן הזמנתי אותו דרך משה. שלח אותו אליי בדואר והוא הגיע תוך יומיים עם שליח.

שאלה לגבי הדובס

אנחנו כנראה עוברים לנעליים בשבוע הבא (בע"ה!) ואני קוראת פה המון על המוט הזה ומבינה שהוא גמיש יותר.. אז השאלה היא מי זה משה ואיך אפשר להזמין דרכו? בסביבות 1000 ש"ח רק למוט - אני מבינה נכון? מעבר למחיר של הנעליים....
בכל מקרה, מקסימום אפשר בהמשך להחליף לדובס, נכון?

B1509

New member
משה

נכון, אלף שקל רק למוט.... לא זול בכלל אבל בעיניי שווה. משה הוא הסוכן המייבא והמספר שלו זה 0547644548
אין לי מושג אם אפשר לעבור לדובס אחר כך, אני מניחה שזה תלוי בנעליים ובמתאמים שיש לך...

פרלמנים

New member
כתבת שאת חושדת בפטריה

1. יכול להיות שמגרד לו או מציק לו באזור המגורה.
2. לרוב הילדים יש הסתגלות לנעלייים שנעה בין כמה שעות לכמה ימים (בהנחה שאין בעיות מיוחדות כגון פצעים)
שווה לבדוק מה הסיפור עם הפטריה הזו שאת חושת בה, ובמקביל, לנסות ללמד אותו איך מניעים את הרגליים למרות ההגבלה של המוט.
לא הייתי מאמינה שיש סיוטים בגיל כזה, אבל מה לגבי גזים?
ג'סיקה

B1509

New member
עדכון

קודם כל תודה למגיבות :)

לגבי הפטרייה - האמת שהיא משתפרת, אני מקלחת ומסבנת טוב ומייבשת עם חיתול בין האצבעות וכבר נראה שיפור משמעותי. מה גם שאני מניחה שאם זה היה זה זה היה מציק לו גם ביום, לא?
בקשר לגזים - לצערי אני כבר מומחית בנושא, הקטנצ'יק סבל המון מגזים אז אני כבר יודעת לזהות את זה וזה לא נראה לי זה....

ובגלל שאנחנו עם המוט הגמיש של דובס הוא לא מפסיק להשתולל עם הרגליים, פתאום הוא גילה את הכיפוף של הברך שלא התאפשר לו בגבסים אז הוא חוגג..

נחכה עוד כמה לילות ונקווה שהמצב ישתפר.

תודה בכל אופן לכולן :)
מעיין

למעלה