סיוטים

YulyAdi

New member
סיוטים

אם אינה ראויה לכאן, אנא הפנו אותי למקום הנכון. אז הנה- אני שואלת לגבי החבר שלי. אנחנו חיים בקולג' שהוא גם פנימייה, במדינה שהיא זרה לשנינו. הוא בן 19 (1990) ובדרך כלל מאוד מרוצה מהחיים. בשבוע הבא אנחנו מתחילים בחינות סוף שנה א' וכן גם נפרדים מהרבה אנשים לתקופה של שלושה חודשים ועם כמה אנשים לתקופת חיים. מזה שבועיים הוא מתלונן על סיוטים נוראים ובאופן כללי על שינה על הפנים. הוא מתעורר בערך בשלוש בבוקר אחרי שינה טרופה ואז נרדם עד שהשעון מתעורר בשבע כשהוא גמור מעייפות. לפני שהוא הגיע לכאן הוא חווה הרבה דה ז'ה וו ובכלל הוא רואה את החלומות כשיקוף לחיים. הוא חווה את הסיוטים מבחוץ כאילו גוף שלישי והם חוזרים על תמונות של הרעבה. החלום שהכי זיעזע אותו היה כשהוא ראה את עצמו מת. ברור לי שהוא לחוץ. השאלה שלי אליכם, היא מה לעשות. האם אתם מכירים שיטה להקל עליו? האם יש איזו שיטה להקל לחץ? הוא ממש צריך את השינה הזו ואת השקט הנפשי. תודה, יולי

עוז46

New member
ליוליה

קודם כול, זה בסדר להיות לחוץ בתקופת מבחנים. זה סימן שלוקחים ברצינות. דיסת שיבולת שועל (קואקר) לפני השינה, איז שעה שעתיים לפני, תעזור מאוד בענין. ואם קשה להירדם אז 3 עלי , ורק 3 עלי לואיזה בכוס תה. לדאוג לאכול לפעמים בצורה מסודרת למרות הלחץ. יפחית בצורה משמעותית את הסיוטים. ישנם כמובן כמה צמחים לחיזוק בזמן מבחנים, אבל רק ביעוץ מומחה לצמחי מרפא ואפשר גם לשאול בשמנים וצימחי מרפא. ושיהיה בוקר נפלא

אכן נשמע שהוא בתקופה לא קלה,

צריך לברר מהיכן מגיעים החלומות הללו ומה הם אומרים. אלו חלומות לא קלים בכלל. אני לא יודעת באיזו מדינה אתם נמצאים אבל ישנם מדינות בהם ההיפריקום - צמח מרפא עוזר בדיוק לבעיות אלו והוא חוקי לחלוטין. ניתן לגשת להרבליסט על מנת שיתן את הצמח כטינקטורה להרגעה ולשינה טובה יותר.

YulyAdi

New member
תודה למגיבות

קשה לי להאמין שנמצא פה איזה צמח מרפא או הרבליסט, אני אנסה למצוא בחנות התבלינים. תודה בכל מקרה ננסה את התה והדייסה

למעלה