סיוטי לילה...

רחלי1

New member
סיוטי לילה... ../images/Emo29.gif ../images/Emo119.gif ../images/Emo54.gif

בננות אהובות...
אני רצה עוד מעט לפגישת תפריט-פרחים-מפיות-תאורה-וכל-השאר...... - באותה נשימה חטופה ומתנשפת, אני אשמח נורא לדעת (ומוכנה גם לשלם במטילי זהב או בגוגואים, או בכסף "מונופול"...) אם יש לכן פתרון קסום וקטלני נגד נדודי שינה וחלומות זוועה הקשורים ישירות וללא שום ספק להתרגשות וללחץ שלפני החתונה. קחו בחשבון שזה חייב להיות פחות אלים מנבוט בראש, נטול כימיקלים מזיקים וגם חוקי. (אני מרובעת, מה לעשות...) * חשוב לציין שמקדם הפסיכיות במקרה שלי הוא העובדה שיש עוד 4 שבועות עד היום הגדול, מה שלא מצדיק אולי את ההתחרפנות הכללית והגורפת שלי בשבועות האחרונים....
פרסים יקרי ערך (וקרמבואים שווים) ישלחו לבתי הזוכים/ות.... שלכם, בטישטוש ובתזזית, רחלי
(
אוייש, אני חולה על צפרדעים!!! איזה כייף שהוסיפו אייקונים!!!)

shelycat

New member
לפני החתונה שלי... ../images/Emo110.gif

לא הכרתי את הפורום אז ביליתי שעות בטלפון אם חברה שגם תכננה באותו זמן את החתונה שלה. וככל שההחתונה התקרבה יצאתי כמה פעמים עם חברות לנקות את הראש . בנוסף לפני החתונה בעלי ואני הלכנו יחד לשעורי ריקוד שם באופן מוזר ביותר דווקא לא חשבנו על החתונה השתחררנו וצחקנו המון, וכדי להוריד את המתח בשבוע שלפני החתונה הלכנו פעמיים והיה כיף לא נורמלי. וכל זה בתוך הבלאגן של אישורי הגעה, סידורי ישיבה והרצונות המוזרים של ההורים.

J-סיקה

New member
כבר סופר הולל הושר ונכתב על תולדות

הסיוט היאה והנאה לפני חתונה ואין שעה יפה יותר .... טוב שאת מגיעה לסיוטים ואני מאמינה גדולה בכל הקמיעות
ושום המון כל הספרות נופלות אחרי שהספרה 5 עולה בגדול וזה מוביל להצלחה טפו טפו טפו בערב הגדול ... אז בלי לפתוח ת´פה .... תחלמי ולא תתלונני תחייכי ותדעי ש(בלי עין הרע) הכל יהיה טוב ומוצלח יותר מכל מציאות כבר סיפרתי על החלום שלי שאמא שלי החליטה להביא את החתונה למקווה וכולם יושבים מסביב לבריכה ומחכים לי שאני אצא משם אחרי הטבילה.....

שמופית

New member
ג´סיקה, האם כבר אמרתי

לך היום שאת גדולה
חלום ענק המקווה הזה שלך ... ורחלי, מזלך שזה התחיל רק כחודש לפני החתונה... אצלי התחילו הסיוטים וחוסר השינה בלילות כ 3 חודשים לפני החתונה. למזלי תמיר עלה על זה שמסז´ בכפות הרגלים מרגיע ומרדים אותי, כך שיש לומר שאני די רגועה עכשיו וישנה בלילות כמו תינוקת (אמנם עם סיוט פה ושם, אבל ממש פחות). בקיצור - תמצאי משהו שמרגיע אותך ועושה לך טוב ולכי על זה

dorlim

New member
רגיעון ../images/Emo13.gif

כמו שיש רגיעון יום - לכלות לחוצות בשעות הערנות, יש רגיעון לילה- לשנת יופי לכלות
לדברי חברתי הנאמנה, אין כמו רגיעון לילה, במיוחד אם כבר הגעת לשלב נדודי השינה. הרגיעון, הוא על בסיס צמחים והוא משרה אוירה רגועה יותר, שמאפשרת לך להרדם בקלות יותר. לי נראה, שבדרך פעולה זו הוא בהחלט יכול להפחית גם את הסיוטים (לא יודעת, לא ניסיתי) שנת אושר ושלווה

הילית*

New member
אני כבר חצי מאוהבת בך, מטורפת קטנה

להגיד לך את האמת... לדעתי אין שום תרופה לזה (בטח לא בתחום הטבעיות) אבל אני יכול להגיד לך שלי כמה פעמים הטיפות של רסקיו מאוד עזרו במצבי לחץ בעבודה. תנסי להזיק זה לא מזיק ! ניתן להשיג בכל בתי המרקחת (ונחזור מהפרסומות לשידור רגיל) זה כ"כ טבעי החוסר שינה בלילה. אני לפני החתונה יצא לי להיכנס לפורום בשעות כאלו משונות ... ורק אח"כ הצלחתי לישון (אז אולי זה הפתרון בשבילך)

שירי71

New member
לרחלי מרחלי

רחלי חמודה, אולי במקום או לפני הנבוט... אולי לנסות בקטע של לא להבהל מזה? כלומר לנסות לחשוב אולי לרשום אותם בקטע של לזרום עם זה? אולי זה יקל? האמת היא זה אצלי לפעמים מקל גם כשמנסים לדוגמא להבין מה המשמעות של זה עבורי כלומר מה אני חווה בפנים שמבוטא על ידי החלום, לדוגמא. מאחלת לך שמעתה הלילות יהיו רגועים , ושיהיו לך חלומות פז, מלאי קסם ורז!!!

*שיר

New member
../images/Emo119.gif ציפור לילה יקירתי, ../images/Emo119.gif

מעבר לכך ששלב החלומות ברור ומובן לחלוטין וקורה לכולן, יש לי גם עצה קטנה (שונה) ומועילה.
נסי לפני השינה לעשות הליכה קצרה רגועה (חצי שעה) - לא משהו נמרץ כדי לא להתעורר, אבל ללכת באויר הפתוח (אם יש פארק באזורך, מה טוב). בזמן ההליכה יש זמן לכל המחשבות שמתרוצצות כל היום להסתדר להן לאט לאט, וכשחוזרים הביתה הראש פחות מפוצץ ממחשבות וגם יש עייפןות נעימה שמאפשר ללכת לישון בקלות יותר.

שמופית

New member
אבל יש בעיונת קטנטונת עם ההליכה

הזו... כשחוזרים הביתה צריך להתקלח ואז המקלחת מעירה אותך שוב. אבל זו אחלה עצה, שתמיר ואני משתמשים בה לפעמים (ב-1 בלילה, אחרי מספר התהפכויות במיטה תמיר מודיע לי - יאללה, בואי, נלך...). אגב, גם בהייה בטלויזיה מרדימה... חלב חם...
בראש... סתם..

*שיר

New member
אם הולכים לאט אז לא מזיעים....

ודרך אגב, חברה שלי שמתמחה בשינה אמרה לי שכשיש נדודי שינה, הכי גרוע זה להשאר במיטה ולהתהפך. הפתרון המומלץ הוא לקום, לעשות משהו ואז לנסות לחזור לישון.

ולאור הנסיון שהיה לי עם השטרודלית

אני לא רוצה לדבר על חלומות כי אצלי הם מתגשמים........ אך ג´סיקה..הייתי משלמת כדי לראות אותך יוצצאת ערומה כשכל האורחים מסביב איי איי איי.....למה אני לא חלמתי את זה למה.......

J-סיקה

New member
ראו בערך ...

עם השמלה שלי ... היה קטע שלפני הכל הגענו שעה וחצי לפני הזמן לחדר במלון של שפיים להתארגן להרגע לשתות קפה אז אני פשוט התפשטתי ועשיתי לי פיפי ככה... בניחותא אחר כך קשרו אותי כמו בימי הביניים אחד מחזיק מקדימה ושני מושך מאחורה ואני (רחמנא ליצלן נהנית......) הקיצור קשרו חזק מידי וזוג ציציייי שאפו החוצה למקומות לא ניסתרי ועלו על גדותם מה גם שיש לי קעקוע של חיפושית על הציץ השמאלי וכל הדודות הפולניות ניגשו בבושה (עם מטפחת להסתיר את הפה שלא יצליחו אחרים לקרוא שפתיים..) "תראי לא נעים אבל רואים לך את הפטמה ..." ככה בלי בושה ואני "לא פטמה לא נעלים חיפושיה אדומה ...) ואני שואלת את עצמי איזה סיוט גדול יותר אתן יכולות לספר לי טרום חתונה מאשר דודות פולניות בערב החתונה ...
ועוד משהו לסיום יעל של צביקה אני מצדיעה לך במחשוף

רחלי1

New member
זה ישמע קצת חולני... ../images/Emo9.gif

- אבל לפעמים פשוט נחמד להיות קצת במצוקה, בידיעה שבפורום הזה יש בנות מתוקות, חכמות, טובות לב וקסומות - שישיאו עצה טובה, יצחיקו ויעודדו!!! אתן משהו-משהו, בחיי. כל אחת מכן. אני ממש מתכוונת לזה. לא נשאר לי אלא לשתות חלב חם, לבלוע רגיעון, לצאת לצעדה לאור הירח, לחשוב חיובי ולישון כמו בוב´לה. איך אפשר בכלל לשבור לכן מילה?
בתודה ובהערכה אין קץ!!! רחלי, (שאגב, חזרה מהמוזיאון בשלום...עם תפריט...עם עיצוב שולחנות...עם סימון נוסף של
ביומן ועם נדר להעלם קצת להורים אחרי החתונה
) תודה, בננות יקרות, ולילה טוב

gooly

New member
לילה של נדודי שינה

לא יודעת אם זה מנחם אותך אך גם לילותי אינם שקטים.אני מתעוררת באמצע הלילה ונשארת עירה עד הבוקר. אפשר להכנס לאינטרנט ולטייל אפשר ללכת לטיפול אלטרנטיבי מרגיע-אני התחלתי טיפול רפלסולוגיה ודיקור סיני אם תרצי יותר פרטים אשמח לעזור. היום בהדרכת כלות הציעה לי מישהי לקחת רגיעון של הדס שעשוי כולו מצמחים. עצה נוספת אל תתעסקי רק עם חתונה לכו לסרט או הצגה לפחות פעם בשבוע. חוץ מזה מה שאת עוברת הוא טבעי לסיטואציה הכל כך מלחיצה של חתונה. מחקרים סטיסטיים מראים שזה סיבה מס´ 2 לסטרס.

למעלה