סיוט ברחוב אלם?!?!?

• פותח הנושא sefa
  • פורסם בתאריך

sefa

New member
סיוט ברחוב אלם?!?!?

אם מישהו יכול לעזור לי ... אני רוצה לדעת כמה סרטים יש בסדרה של סיוט ברחוב אלם ? ואת השמות שלהם?

ליאורנ

New member
הנה התשובות......

סיוט ברחוב אלם 1 סיוט ברחוב אלם 2 - נקמתו של פרדי סיוט ברחוב אלם 3 - לוחמי החלומות סיוט ברחוב אלם 4 - אדון החלומות סיוט ברחוב אלם 5 - ילד החלומות סיוט ברחוב אלם 6 - הסיוט האחרון סיוט ברחוב אלם 7 - הסיוט החדש[של ווס קרייבן] וזהו ויש גם פרדי נגד ג'יסון אבל אני לא מחשיב את זה בסדרה

ליאורנ

New member
אני אישית לא מחשיב את זה להמשך....

וגם הסרט הזה מבזה את הסדרה הזאת..... מה ששנות ה 2000 יכולים לעשות לסרטים

scoti5

New member
ממש לא המשך...

זה ספין-אוף. וההגדרה של ספין-אוף, לא כוללת אותו בהמשך של סידרה. כמו שזה לא המשך של יום שישי ה13. כמו ש"הנוסע השמיני נגד הטורף" לא מהווה המשך לאף אחד מהסרטים הנהדרים שעליהם הוא מתבסס. אתה מוזמן לשלוח אי-מייל לווס-קרייבן (האגדי) ולשאול אותו באופן אישי אם הוא מכליל את "פרדי נגד ג'ייסון" בסדרת המופת של "סיוט ברחוב אלם"... לדעתי הוא יעלה על מטוס לארץ ובאופן אישי יפליק לך בישבן. רוצה עוד דוגמא? לסדרת סיוט ברחוב אלם היה כבר ספין-אוף, שבו פרדי לא הופיע בכלל, אבל הוא דיבר על ילדה שנרדפה ע"י פרדי וניצלה והיא עכשיו רודפת בחלומות גם. נראה לך שזה נכלל בסדרת "סיוט ברחוב אלם"?? "פרדי נגד ג'ייסון" הוא סרט משעשע למדיי. אבל בהחלט לא המשך של כלום.

sefa

New member
תודה רבה

תודה רבה, זה מה שאני חשבתי... אבל מישהו אחד התווכח איתי ועכשיו הוא הולך להפסיד בגדול!!!

Chandler Bing

New member
לא רוצים להתווכח!בעייני זה המשך שלו

אבל זו דעה אישית!! בעייני זה גם המשך של ג'ייסון!

רועי123456

New member
זה לא המשך

ואם בעיניך זה המשך אולי כדי שתרכיב משקפים סתם כול אחד והדעה שלו

sefa

New member
לא לריב!!!

אנשים, אנשים .. אנא ממכם לא לריב על דבר כזה.. למרות שזה נראה כי זה אכן חלק מהסדרה.. אבל זה לא חלק טוב..

למעלה