סיוט ברחוב אלם

סיוט ברחוב אלם

חשבתי שאני אפסיק לכתוב כאן כל פעם אחרי שאני רואה סרט
אבל הפעם אני חייבת. ראיתי עכשיו סיוט ברחוב אלם2, וכלכך אהבתי. את הראשון ראיתי מ-15 דק' אחרי ההתחלה[אני אשלים מתישהו], אולי בגלל זה לא ממש אהבתי אותו, רק צחקתי ממנו... הסרט השני ממש טוב! גם הפעם היה לזה סוף מצחיק. [לראשון היה סוף יותר מצחיק] אני מקווה שגם הסרטים האחרים בסדרה טובים, אני מורידה את כולם :)

רועי123456

New member
נצל"ש קטן

היום יש שתיקת הכבשים ביס 4 הנה תקציר שתיקת הכבשים 03:46 יום שלישי 5/7 ביס 4 מתח. סוכנת אף.בי.איי. החוקרת סידרת רציחות אכזריות, נעזרת בשירותו של ד"ד חניבעל לקטר, פסיכיאטר שהוא גם רוצח סדרתי האסור בבית כלא שמור. עם: ג`ודי פוסטר, אנתוני הופקינס. במאי: ג`ונתן דמי. ארה"ב, 1991. ארה"ב | 112 דקות | 1991 | The Silence Of The Lambs ויש גם עוד שתי סרטים לא ממש מוכרים הנה התקציר שלהם: המפגש התשיעי 23:00 יום שלישי 5/7 ביס 2 מותחן אימה. צוות ניקוי אסבסט זוכה במכרז לניקוי מוסד פסיכיאטרי נטוש. במהלך העבודה מתעוררים מתחים בין אנשי הצוות, המביאים לתוצאות הרסניות. עם: דיויד קרוזו, ג`וש לוקאס. במאי: בראד אנדרסון. ארה"ב, 2001. ארה"ב | 96 דקות | 2001 | Session 9 רופא שיניים 00:41 יום שלישי 5/7 ביס 2 אימה. רופא השיניים אלן פיינסטון נוקם בדרך מקורית ברעייתו הבוגדנית ובחברה וממשיך להפעיל את יכולותיו המקצועיות גם על פציינטים אחרים. עם: קורבין ברנסן, לינדה הופמן. במאי: בריאן יוזנה. ארה"ב 1996. ארה"ב | 89 דקות | 1996 | Dentist 1

למעלה