סיוט חודשי

שוקiלית

New member
סיוט חודשי

אני לא מקבלת 7-8 חודש. לא רוצה לקחת שום טיפול תרופותי הורמונלי. יש דרך להחזיר את זה טבעי? חסר ל י שומן בתפריט, מאוד, האם יש מאכלים שיכולים לעזור? האם הוספת שומן לתפריט יעזור?

פתרון לסיוט החודשי

תוסיפי לתפריטך סויה והרבה(סויה סויה לא רוטב) ובנוסף תיקחי 3 פעמים ביום כמוסות של בלק קוהוש נמכר בחנויות טבע בהצלחה

אחד55

New member
לא מקבלת

קודם כל זה נשמע כמו בעייה לא פשוטה אבל אני מבין שזנחת את הצעות הרופאים ואת בעניין של לנסות מוצרים טבעיים. כנסי לאתר של טבעוני יש שם מוצר בשם מנוטיב שמאזן את המערכת ההורמונלית אצל נשים. מניסיון המוצרים שלהם מעולים. הנה קישור: http://www.tivoni.com/?action=p527515&langid=he כמו כן מאד מומלץ מוצר שנקרא ביוטיב של טבעוני. דבר שני, אני מפיק שמן אגוזי לוז במתכונת ביתית ואני יכול להעיד שהוא מעולה להמון דברים, ובין השאר לתחום בו שרשור זה עוסק.

שוקiלית

New member
איך אתה יכול להעיד

ששמן אגוזי לוז טוב לזה, או המוצר ההוא של טבעוני אם אתה גבר? קצת מוזר לי. מה ההסבר לכך שזה עוזר לזה? אפשר אם כך סתם לאכול אגוזי לוז

אחד55

New member
לגבי מוצרים לאישה אני לא יכול להעיד

ולא טענתי את זה. לגבי השמן: אין מה להשוות אכילת אגוזי לוז לצריכת שמן האגוז מבחינת התוצאות. לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות. על השמן אני יכול להעיד שהוא מדהים ונותן בין היתר את התוצאות הבאות: - הרגשה מינית נפלאה ומראה סקסי = חיזוק הליבידו. - שיפור עוצמת האורגזמות. - שיפור מרקם עור הפנים. נחשב לשמן קוסמטי מעולה. - מיטיב מאד עם מערכת העצבים. - מצעיר רקמות בכך שמשפר את ספיגת המים שלהם. אני מציע לך לעיין במרכיבים של המוצר מנוטיב של טבעוני. במוצרים שלהם יש את המרכיבים הטובים והנחוצים ביותר. אין בו שמן אגוזי לוז כך שיכול להיות שהוא משפיע בעיקר על המערכת המינית הגברית. במנוטיב יש בטטת בר (WILD YAM) שנחשבת מועילה מאד לאיזון הורמונלי לנשים. אני יודע שניתן להשיג בטטת בר כתוסף נפרד מתוצרת GNC. מרכיבים נוספים במנוטיב: - שמן בוראז' - שמן קוסמטי מספר 1. - שמן חמניות. - אצה חומה. - שמן דגי ים. - חסת ים. - שמן זית. - דונג דבורים. - ויטמין E.

שוקiלית

New member
../images/Emo4.gif

מה אכפת לי מעוצמות וחיזוק ליבידו, אני לא מקבלת כבר 8 חודשף ולפני זה לא קיבלתי שנה וחצי

אחד55

New member
חבל ! את מפסידה אחלה אורגזמות ../images/Emo13.gif

אבל ברצינות, יש לך בעייה קשה של גוף-נפש. קל להבחין בכך בתגובות הכעוסות שלך. המון מתח אגור בך. קראתי השבוע את סיפורו המדהים של איזה יפני שהחלים מסרטן קשה. שאלו אותו: מבין כל העצות, מה הכי חשוב לעשות כדי להבריא. הוא ענה: לפתוח את הלב. כשתפתחי את הלב, אולי גם תלמדי להגיד תודה למי שמנסה לעזור לך.

אחד55

New member
המערכת ההורמונלית

המערכת ההורמונלית היא חיישן מצויין למה שקורה בגוף. היא עדינה וזקוקה לסביבה גופנית מאוזנת. כשהאיזון בגוף מופר היא הראשונה להראות סימני מצוקה. כשגבר מגיע לטיפול עם בעייה רפואית, מטפל חכם יברר בין היתר איך הזיקפה שלו, איך החשק המיני וכו' כי אלו מעידים על בריאות. בהחלט יש קשר בין מיניות בריאה לבין בריאות כללית טובה, וזה קשר דו כיווני קרי: כשאנו בריאים נפשית ופיזת אנו מיניים. מיניות בריאה תעודד בגוף כוחות ריפוי.

שוקiלית

New member
:S

נו באמת מה הקשר, זה בעיה פיזיולוגית, אני בת 21 זה לא ממש מעניין אותי

../images/Emo46.gifבטח שיש קשר וגם לחוצפה

להיות חצופה נגיד,אבל לשלול וללעוג לאנשים שמושטים לך עזרה כנה שמטרתם היחידה לעזור לך היא כבר שילוב של טיפשות. את מציינת שאת בת 21 ולא מקבלת מחזור 8 חודשיים ההסבר הוא שמבחינה מנטלית את מתנהגת וחושבת כבת 5 ובגיל 5 עדין אין מחזור כך שאין בעיה . תגדלי ובטוח שהוא יגיע. גדילה מהנה יקירה תרבי חוכמה.

אחד55

New member
חחח גדול ../images/Emo13.gif

ניתוח מבריק ! מזה זמן אני עוקב אחר איתותי המצוקה של הגברת בפורומים השונים ובאמת שליבי יוצא אליה. ההתבטאויות שלה ממש זועקות "גוף-נפש", גישה שלילית, סטרס... אבל היא בשלה, מחפשת אחר גלולת הפלא שתרפא אותה. ואת זה אומר אחד שדווקא בעד מתן עדיפות לריפוי הגוף מתוך הבנה שהנפש ובריאותה שלובים בריפוי הגוף.

tali300

New member
לנסות להפחית סוכר ופחמימות בתפריט ולראות

אם זה עוזר בהצלחה

עוז46

New member
ותמיד תמצאי את האחת שתאמר

הלוואי עלי רצוי מאוד לעשות בדיקות דם מקיפות, כמו תרואיד, ויטמין B לכל מיספריו, D IE , ושאר החוסרים האפשריים, שכל אחד מהם יכול לגרור אחריו בעיות הורמונליות. כדאי להגיע למרפא ברפואה המשלימה שמתמצא בצמחי מרפא ותזונה גם יחד, שיבדוק את התזונה שאולי נורמלית לכל אחד אבל לך אינה מתאימה. ולא רק הגוף החראי על סדירות הורמונלית אלה גם הנפש, וכשלא טוב לה, לנפש, היא צועקת, נושכת, בועטת, בדרכיה שלה.ולא תמיד ברור איך ומה ולמה, אז כאן כדאי להעזר במישהוא מיקצועי ולא רק בידיד שנורא רוצה לעזור, ומרוב כוונות ... וכן , יש כמה צמחים נפלאים שיעשו לך את החיים מסודרים יותר, ויש תוספים טבעיים שישלימו אותך,ויש מישהוא שיקשיב לך, יתמוך ויעזור, פשוט למצוא את זה שמדבר אליך ומתאים לך,ורצון גם מצדך לטפל בעצמך יעשו את שאר העבודה אפילו לנעימה. ושוב, נורא קל לתת עצה, לזרוק שם של צמח או פרי נפלא, בלי להבחן ולראות את המטופל, דרך העין השלישית של האח הגדול, אבל הדרך הנכונה היא להגיע למרפא ברפואה המשלימה, המואופט, הרבליסט, רפא סיני, הילינג, והפילו מעסה מיקצועי, רק שיתאים לך ואת חשה אליו חיבור. ובוקר נפלא לכולנו.

למעלה