מאד ריגשת אותי בתגובתך
ואני חושבת שכל מה שכתבת ידעתי,חשתי עם הזמן מאז שחליתי בדצנ' האחרון ונכון,יש אנשים/משפה שלא יודעים אייך להתנהג ועדיין החלטתי החלטות בנוגע לאבא שלי/חברה שהייתה שהם לא ראויים ולא משנה אם הם יודעים להתנהד/פסימיים וכאלה אני לא רוצה קשר והכל נכון לי!!! לא להם כי כל אחד מסתכל בראייה שלו לחיים/למצב באופן שונה.
לי למשך מאד כאב שאבי לא הציע ללוות/להחזיר אותי מטיפול כי אני משלמת מוניות וכמובן מקבלת החזרים אבל אייך אתה לא מסוגל להיות אמפטי ברגעים שאני סובלת אחרי כימו? או לא צריך להחזיק לי את היד אני לא צריכה את זה כי שנוא עליי,,פשוט תציע עזרה,אכפיות למרות שכשנותחתי הוא היה פה לסרוגין עם אשתו אבל זה היה מכורח הנסיבות כי לא היה אף אחד שיהיה ועוגמת הנפש אחר כך בתגובות ועוד פגעו בי יותר מהסרטן שהרי הבת שלך חולה ,,אבל עזבתי את זה מזמן וכך טוב שלי ואני חיה נהדר ובשלום עם זה גם אם אני מעלה זאת כי למדתי מזמן שמשפחה לא בוחרים ויחד עם זאת לא רוצה קשר.
אני מאד אופטימית עברתי כברת דרך ארוכה מאד עם הילדים,אני מגדלת לבד מבחירה ולא פשוט אבל אני מאד מאמינה בעצמי וזה מה שילדיי רואים,,נחישות ולא לוותר לכלום מקווה שזה מחלחל אצליהם,
זה מזכיר לי שבארוחת שבת העליתי את נושא הסרטן ותוך כדי הבכור שאל "מה היה הכי קשה בטיפולים או במחלה שלי אז אמרתי לו "שהייתי צריכה להוריד את השיער הארוך,,,ומשם גלשה השיחה ואז הוא שאל "אימא,איזה דברים טובים קרו לך עם המחלה" ועניתי שאנחנו כמשפה קטנה + הכלבה החמודה שלנו כמובן מאד מאוחדים יותר משהו השתנה בבית ,מתקשרים (הוא ואני)כי בעבר הוא היה מצב לא טוב ויצא למסגרת אחרת ועד היום בעצם.,שלמדתי באמת מי לצידי ומי לא וזה לא ממש הפתיע אותי,שלמדתי למרות שידעתי שהחיים חזקים מהכול ויש בשביל מה להתמודד ולהיות חזק ואני אופטימית,וש...הוא יקח את הדוגמא הקשה הזו לחיים שלו שיחשל אותו ושכל משבר שיחווה זה יתגמד לעומת מה שאני עוברת וזה יעבור,,הכול יסתדר אתה תראה אמרתי להם לשאלתם "בטוח שתחלימי והסרטן לא יחזור"??? ומה בטוח??? שום דבר לא בטוח בחיים אני חיה לי מיום ליום ומגדלת אותכם לתפארת וזה מה שחשוב לא המחשבות הרעות אם זה יחזור ועוד,זה חלק משיחה עם נער בן 15 וילד בן 8 שתלויים בי בכל רמח עצמותיהם ,ושוב באשר לבכור מקסים שעושה שינוי מהותי עם עצמו וושמחה,לא פשוט איתו אבל בסדר,,מתמודדים.
תודה
שתהיה שנה טובה ומאושרת בריאות ואופטימיות