סיוט של מקלחת !!!!!!!

אוגי פה

New member
סיוט של מקלחת !!!!!!!

אז ככה כל מה שתקראו כאן עכשיו היה באמת !!!!!! זה היה אתמול בשעה 23:00 הדלקתי את הבויילר על מנת להתקלח בשעה 01:30 סגרתי את הבוילר ונכנסתי לי למקלחת פותח את המים אחלה של מים ירדו חמים חמים הורדתי את הבגדים ואני נכנס מתחת למים לוקח את הסבון ומקרצף את עצמי לוקח את השמפו שם על הראש ומתחיל לחפוף עד כאן הכל הסדר? כן הכל 100 אחוז בזמן החפיפה המים זורמו כרגיל פתאוםםםםםםםםםםםם לאט לאט הזרם התחיל להיות חלש וחלש וחלש כאילו המים יורקים עלי ואומרים "אוגי עזוב נו מאוחר תן לישון" אני עומד שניה עם עצמי ושואל "אוגי זה אמיתי מה שקרה עכשיו" ואני עונה "אממממממ כן" הקור התחיל לעשות את העבודה !!!!! אני מרגיש שזה שלמטה הולך ונופל לי(רק זה חסר לי עכשיו) החלטתי לפרק את הדוש אולי יהיה לי זרם יותר חזק (אני עדין עם שמפו בראש) פירקתי את הדוש ואני מחזיק את הצינור בפה וממשיך לחפוף אל תשאלו כמעט נחנקתי מהמים לא יודע איך נפל לי הסבון לריצפה התכופפתי לקחת אותו מהקור הקיר היה קר קיבלתי כווית קור בתחת עד עכשיו יש לי סימן בקיצור לקחתי את הצינור שיורק מים ולאט לאט אני שוטף את הראש ומוריד את הסבון מהגוף שלי ובינתיים השיניים שלי כמעט נשברו מהקור. יצאתי מהמקלחת כחולללללל אמא שלי שואלת אותי "מה קרה? " אני אומר לה " אמא תכנסי להתקלח ותביני מה קרה לי" סיוט של מקלחת !!!

tairon

New member
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!!!!!!

וואיייייייייייי אימאאאאאאאאאאא מקלחת אימהההההה ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בריצפה מרוח ... וואי אחי קח מישחית לכוויה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זהו אין לי אוירררררררררר ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מיקלחת מיי גוד לא נעים ממי

sunset*

New member
חחחחח אוגי

מה המסקנה??? בפעם הבאה מתחילים לחפוף למטה..... ככה לא יהיה קר...

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחאוגי אההההה

חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייייי מאמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זההההההההההההההההההההה היהההההההההההההההההההה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
אוגי אחלה מקלחתתת יו יו
מוניק

נשמונת... זה כלום... לעומת...

מה שקרה לי!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול לא ישנתי בבית, כרגיל, אלא בדירה שליד המשרד שלי. בקיצור, הדלקתי את הדוד (ככה חשבתי לפחות...) וחיכיתי... חיכיתי שעה.. שעתיים... המים לא מתחממים! ואני מתה להתקלח... (אצלי אין דבר כזה להכנס לפיג´מה ולמיטה חמה חמה ונקייה נקייה, מבלי להתקלח קודם...) אוקצור, אחרי כשלוש שעות... החלטתי, זהו! אין ברירה, אני אעשה את זה כואב וקצר... בחוץ ירד מבול (גשם שלא הפסיק כמה שעות טובות...) בתוך הדירה היה קפוא כמו בחוץ... (כי סחבקית לא הדליקה מזגן על חימום
... לכו תבינו אותי...סתומה.. פשוט סתומה...) ו..זהו, החלטתי שאני הולכת על זה...
התפשטתי תוך כדי שאני רועדת כמו עלה נידף ברוח... קפאה לי האימאימא של הצורה... ו... נכנסתי (תוך כדי קריאות קרב אינדיאניות שהתפתחו לצריחות אימים בינתיים...) לטוש... המים היו קפואים כמו השלג דאשתקד ואני סובללללללללללללת שחבל על הזמן.. מהר מהר.. לשטוף לשטוף... מהר להספיק להסתבן בכל מקום... (אין זמן להצטחצח אני מתה!!!!!!!!!) איי איי איי קררררררררררררררר אלוהים ישמור רק רציתי שהסיוט ייגמר... שלא לדבר בכלל על לחפוף... איך שסגרתי את המים (משהו כמו 4 דקות של גיהינום...) נהיה לי חמים ונעים...
ואיך שלקחתי את המגבת.. ועטפתי את עצמי... בכלל היה תענוג... (לעומת מה שקרה מתחת למים...) אוקצור נשמה, לך לפחות התחיל חם... אני ישר נכנסתי לתוך קרטיב קרח...

חחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק עכשיו רק שלא יקרה לי,,,,,,,,, אצלי זה לחמם דוד למשפחה שלמה ובסוף אחרי שכולם התקלחו לגלות שלי לא נשאר הרבה מים וצריך להדליק שוב

blueberrypie

New member
לה לה לה../images/Emo15.gif

חחחחחח גדול!! ממש הצלחת להעלות לי את המצב רוח עם הסיפור ( לא כל אחד יכול) אה ונזכרתי.. היום חזרתי הביתה והכנתי לעצמי אוכל.. שמתי את האוכל על מגש, ואת המגש על הספה.. עכשיו.. לקחתי ת´שלט והתחלתי לחפש ערוץ נורמלי לצפייה (לקח קצת זמן) ואז אחרי שסוף סוף מצאתי.. התיישבתי דווקא על המגש וכל האוכל נשפך עליי ועל הספה (הלבנה יש לציין..) אז אמרתי טוב ננקה לא קרה כלום. ניקיתי את עצמי ואת הספה. אני באה לשבת שוב.. והופכת את המגש פעם שנייה!! טוב שלא הייתה גם פעם שלישית :)

melodynoa

New member
אוי, קרעת אותי מצחוק!

אני יושבת לי פה מול המחשב ונקרעת לי מצחוק - לבד... זה קורה לנו הרבה. אני והחברה שלי אוהבים לאכול מול הטלוויזיה, ומזה נזהרים... לאחרונה קניתי מצעי סאטן לבנים, עכשיו, החבר שלי מעשן המון, וכל הבית עם חורים של אפשר שנופל מהסיגריה, אין סט מצעים אחד מושלם, והשבעתי אותו לא לעשן במיטה עם הסדינים החדשים, ובסוף...... שכחתי עט פיילוט פתוח במיטה במשך הלילה... שחור..... אוף!!!!!!!!!

חחחחח הרגת אותן אוגי

תאמין לי, כשאני רואה כמה הן צוחקות, אני חושב שהיה שווה, קרה המקלחת בתחת, ישנוני

Ze Colmeia

New member
פלאש באק../images/Emo70.gif

לי קרה משהו חומה אבל בבוקר
20 דקות לפני שאני צריך לצאת
אבל אחר כך כשחושבים על זה זה הצחוקים של החיים

melodynoa

New member
אני בחורף מתקלחת בפעם בארבעה ימים

והחבר שלי פעם בבוקר ופעם בצהריים...... הסיוט של החיים זה לצאת מהמיטה, להוריד גרביים, ולדרון על החרסינה הקרה במקלחת בבוקר של דצמבר..... קררררר

יש לי רק דבר אחד לומר

ע נ ק !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק

למעלה