סיום ההתלבטויות

סטאר11

New member
סיום ההתלבטויות../images/Emo2.gif

כפי שידוע לכן היו לי התלבטויות לגבי החד הוריות, בעיקר מה אנשים יגידו ואיך זה בכלל להיות חד הורית הן מבחינת החוק והן כלפי הילד/ה. קראתי בפורום זה הרבה חיזוקים של נשים אשר הן חד הוריות באושר. וכן שוחחתי עם נשים שגם הן מאושרות מאוד עם החלטתן, והן חיזקו את התלבטיותיי, שלמעשה לא היה בהן שום צורך. אני זוכרת שכבר כשהייתי בת 28 לפחות אמרתי לעצמי שאם לא אתחתן עד גיל 30 אני אביא ילד מחוץ לנישואין, אבל לצערי גיל 30 עבר מזמן, וכל שנה אמרתי לעצמי שאתן עוד צאנס לנישואין. אני לא רואה את עצמי נשואה בעתיד הקרוב לכן החלטתי שזהו הזמן המתאים במיוחד להביא ילד ולהיות חד הורית כדי שלא אפספס את השעון הביולוגי ואז יהיה באמת מאוחר...... לכן, הייתי רוצה לדעת מהו התהליך הראשוני שאני אמורה לעשות. אני גרה באזור רמלה-רחובות, האם ידוע לכן על בית חולים ספציפי שבו כדאי לעבור את התהליך
תודה על סבלנותכן

ב../images/Emo23.gifה../images/Emo23.gifצ../images/Emo23.gifל../images/Emo23.gifח../images/Emo23.gifה

וואו ...! אני מה זה שמחה בשבילך... גם בגלל שאחרי כל ההתלבטויות החלטת וגם בגלל מהות ההחלטה פשוט אין מילים בפי - כל הכבוד ובהצלחה רבה מכל הלב...! החלטתי לענות לך כאן ואני מקווה שלא תכעסי עליי) מכיוון שאני יודעת שבשיחה של "אחד על אחד" לא הייתי יכולה להביע ככה את רגשותיי (אני ממש מתרגשת בשבילך) . אז, יקירתי קבלי איחולי הצלחה (אמרתי את זה כבר לא ?!?!?) ודעי לך כי בהחלטה כזאת "המטרה מקדשת את האמצעים" ו "כל האמצעים כשרים" (ותסלחי לי אם אני מתלהבת מדי אבל תדעי לך שבהחלט הפתעת אותי... וואו ... כל הכבוד) אז יאלה לעבודה ולמלאכה כבר מעכשיו אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל יזרום (חמסה חמסה, מלח שום בצל...)ושבקרוב תחבקי את בנך/בתך (יווווו...) טוב , נדבר ובקרוב גם ככה אבל וואלה - שיחקת אותה !!!

TWEETY =^.^=

New member
היי חומד../images/Emo50.gif

סטארית חמודה, אני יודעת שזו החלטה קשה ואפילו קשה מאוד, וכמה שחושבים, שהנה הגענו להחלטה, תמיד יתעורר לו הספק שינכר לנו במוח מעת לעת , ואני לא בטוחה אם בהחלטה כזו יש באמת שלמות של מאת האחוזים. אבל אם החלטת, ולקחת בחשבון את כל הקשיים, כל מה שנותר לי הוא לאחל לך המון המון המון המון בהצלחה, ושיהיה לך הריון מהיר וקל. לשם התחלה יהיה עליך, לפנות לרופא הנשים שלך, ולשתף אותו בהחלטתך, הוא יתן לך רשימת בדיקות, על מנת לקבוע את הפרופיל ההורמונלי שלך,,,,ומפה והילך, את כבר תתגלגלי בהתאם לפרוצדורה של הקופה שלך. על כל בעיה, התלבטות, או משהו לא ברור, אל תהססי לשאול, לספר ולהתלבט איתנו. שיהיה לך באמת בהצלחה ובקלות

יעליתי

New member
כוכבית שיהיה לך בהצלחה../images/Emo39.gif

גם אני התחלתי לאחרונה את התהליך לאחר התלבטויות לא מעטות - למרות שאצלי יש דוגמא שהנחתה לי הדרך
חברתי הטובה ביותר היא אם לבת מקסימההההה
בת שלוש וחצי. אז כל פעם שקצת התלבטתי היא דחפה לי את ביתה לידיים, ואמרה - הנה התוצאה, תראי כמה שהיא משגעת. ובאמת שיש לה בת אלוהית. נכון שלפעמים קשה, ולפעמים היא מרימה לי טלפון ביאוש ומבקשת עזרה, אבל ברגע שהקטנה הזו מחבקת את הצוואר שלה בכפות ידייה הקטנטנות, היא פשוט נמסה ומתמלאת באנרגיות מחודשות, וממלאת אותי באנרגיות מכופלות. היא מצאה לי את הפורום הזה, ולאחר קריאה קצרה הא הרימה לי טלפון וביקשה שאכנס.אז הנה אני פה
קראתי קצת, התרשמתי עמוקות והודעתך סטאר גרמה לי לצאת מהמחבוא. אז שיהיה לי ולך בהצלחה ובעצם לכולם. ותמשיכו להיות כאלו תומכים ונהדרים

הרמוניה

New member
סטאר יקירה../images/Emo29.gif(זה הכי קרוב....)

ברוכה המצטרפת לדרך הזו-שגם אם היא מלאה חתחתים אני חושבת שהסוף שווה את זה.... לדעתי מאיזור מגוריך בית החולים הקרוב הוא אסף הרופא. אני יכולה להגיד שהאחראיות בבנק הזרע הן מקסימות ולפחות אחד הרופאים שעשה לי שם את ההזרעות(ד"ר שכטר) הוא נחמד רגיש ואנושי-ועשה עלי רושם גם של איש מקצוע טוב. את הטיפולים לא עשיתי שם(השתמשתי רק בשרותי בנק הזרע שלהם והזרעות) כך שאני לא מכירה את הפרוצדורות הספציפיות. בכל מקרה-המון הצלחה הרמוניה

diruli

New member
ב ה צ ל ח ה ../images/Emo57.gif

אין לי מושג בעניני הזרעות אני עשיתי זאת בדרך הטבעית.... אני מקווה שדרכך תהיה קצרה, שמחה ולא כואבת. הפורום הזה נשמע לי מקום נהדר לשאול שאלות, לתת תשובות ולשמוע מנסיונן של אחרות בנושא. נצלי אותנו. ושתשעת החודשים הקרובים יהיו מחוייכים לך.

יובל2

New member
סטאר שיהיה רק במזל../images/Emo57.gif

מאחלת לך בהצלחה ושילך בקלות, והעיקר תוצאה מדליקהההה

למעלה