סיום המשחק של הפועל נגד חיפה

henry987

New member
סיום המשחק של הפועל נגד חיפה

אני רוצה להגיד לשחקנים שהם גברייייייייייייים והם יצאו גדולים במשחק הזה חבל רק על איבוד הכדור של פדידה שהוביל לשער אבל לא נורא יצאתם גדוליייים

HBSFC1

New member
באמת כל הכבוד, אבל אבל אבל

חבל מאוד שאפקט הלוזריות שוב מכה בנו כרגיל... עדיין למה לעשות עבירה באיזור כזה ... ננסה להתרכז בליגה.. בעזרת השם יהיה בסדר.

RED OR DEAD BS

New member
חבל

טיפה מאוכזב, כואב לסיים ככה משחק במיוחד שזה בגביע ונגד מכבי חיפה, לא נפלנו בשום פרמטר על המגרש אבל כמו הפועל, חובה לספוג את הגול מבעיטה חופשית דקה 90.

zuli4

New member
באר שבע שיחק לא פחות טוב מחיפה..

המשחק היה שלנו..השופט לא ממש אהב אותנו במחצית השנייה.. חבל שלמשחקים כאלה לא מביאים שופט נורמלי..כמו מאיר לוי..

eranpes4

New member
אמר לי אוהד מבוגר של באר שבע:

"אני אוהד אותם מגיל 5 וזה לא חדש שהקבוצה הזאת נשברת אחרי שהיא סופגת גול, זאת המנטליות של הפועל" . אבל אני לא צריך שאוהד מבוגר יגיד לי את זה אני בעצמי אוהד אותם מגיל-5 ואני רואה את זה כל פעם מחדש סופגים גול ונשברים.. (כמה שהוא צודק). תיראו את עכו מה עשו בבלומפילד תראו את הכח מה עשו למילראדרים! ראבאק היה לנו יתרון אפילו מוצדק למה לוותר למה להשבר? אני מאוכז ומבואס.. אבל זה לא חדש וזה לא פעם אחרונה לצערי

RED OR DEAD BS

New member
כשהשמחה תבוא, נרגיש אותה

פי 7. אוהד מנצ'סטר הסיטי אמר פעם, אני מוכן לשנים ארוכות של סבל וכאב לב, רק על מנת להגיע לרגע המשמח ולחוות אותו הכי חזק שרק אפשר.

HBSFC1

New member
בנימה אופטימית זו- צ'אקנה לחיפה???

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/056/820.html

henry987

New member
בוא נגיד תאמת

צ'קאנה יכול יכול להיות מחליף מצויין לקטן, אבל הוא כבר אמר שהוא רוצה להשאר בב"ש אז אין מה לדאוג.

הם לא מחפישים מחליף לקטן

קראתי את הכתבה במעריב והם מעוניינים שיהיה להם ספסל טוב והמחליף שלהם לקטן זה מסודי לא צריך יותר מזה

HBSFC1

New member
עצם ההצעה זהו צחוק הגורל

מי האמין לעצמו, שקרלוס צ'אקנה, החלוץ שכפר סבא העיפה, ולא היה מספיק טוב לקריית שמונה, יקבל הצעת חוזה למכבי חיפה...? צחוק הגורל.

למעלה