סיום טירונות בבסד לבנות מחר....

מאקי

New member
סיום טירונות בבסד לבנות מחר....

בחיי. אקח מצלמה.. טסו להם שבועיים וחצי.. ומחרתיים מתחיל הקורס... היה קל להתחיל את הצבא עם הבת.. עוד מחכה לי טירונות עם התאום שלה.. ו..............אחכ עם התינוק. אז הטירונות נגמרת מחר. בנות שבועים וחצי בחיל הים פה בחיפה. רשמו לפניכם שזה קיים.

oshiko

New member
../images/Emo49.gif

שמח שהיא הסתדרה בסופו של דבר. שיהיה לה בהצלחה בקורס. תביאי תמונות לגלריה. ידוע כבר מתי ולאן הולך התאום?

מאקי

New member
היהפשוט קסום

על רקע השקיעה בצד שמאל.. ומאחור גלי הים התקיים טקס ההשבעה.. היה נחמד.. ולי היתה התרגשות לראות אותה .. וכאילו לחזור המון שנים אחורה לתקופה שאני הייתי שם בדיוק כמותה............. התאום ועוד אח שלה.. צפו בה כמו שאר בני המשפחה עם גאוה מהולה בחיוך.. שיפוש עשתה זאת... היו 84 טירוניות שמתחילות הבקר קורסים שונים.. אח שלה טרם חלק עימי את עתידו הצהלי... ידוע צנחנים יחידה מיוחדת.. למה וכמה אולי אדע.. ממתינה בסבלנות גאה בו.. אמא שלהם

סמדר בנ

New member
מרוב דיבורים על לוחמים ../images/Emo4.gif

קצת הזנחנו את שאר החיילים (הרוב?), תומכי לחימה ומקצועות אחרים. בלעדיהם הצבא לא היה מתפקד. שיהיה בהצלחה לבת ובקרוב לבן

poli55

New member
../images/Emo49.gifלבת ובהצלחה לבן

שלום לך
בהצלחה עם הילדים ו...התינוק גם אצלנו היה גיוס תינוקת בת חצי שנה והיא עברה איתנו את כל החוויות והטקסים והצניחות והיא קישטה את כל החבילות הייתה יושבת ומדביקה מדבקות על כל החבילה שעות

מאקי

New member
חחחחחח אצלנו התינוק בן 11 שנים

אנו קוראים לו תינוק כי נולד אחרי שכולם התבגרנו.............

למעלה