סיום תוקף כרטיס אשראי וקבלת חדש

vita29

Member
החודש נגמר לי התוקף בכרטיס אשראי וקיבלתי כרטיס חדש עם אותו מספר רק תוקף שונה ושלוש ספרות בגב הכרטיס שונה. יש לי כל מני הוראות קבע בחברות שונות שזה יורד מהאשראי.האם אני צריכה לעדכן את כרטיס האשראי עם התוקף החדש בחברות השונות?

ORIZACKEN

Well-known member
החודש נגמר לי התוקף בכרטיס אשראי וקיבלתי כרטיס חדש עם אותו מספר רק תוקף שונה ושלוש ספרות בגב הכרטיס שונה. יש לי כל מני הוראות קבע בחברות שונות שזה יורד מהאשראי.האם אני צריכה לעדכן את כרטיס האשראי עם התוקף החדש בחברות השונות?

כול מה שעלייך לעשות זה להפעיל את הכרטיס החדש לזרוק את הישן וזהו, הכול נשאר אותו הדבר.

evike

Well-known member
מנהל
בזמנו, הבנק הציע לנו להחליף כרטיס אשראי לכרטיס יותר חדש ובטוח. כמובן המספר שלו שונה מהישן.
בינתיים הסניף שלנו נסגר והועברנו לסניף אחר של אותו הבנק. הכרטיס מתנהל על גבי מספר הסניף והחשבון הישנים כבר כשנתיים, והכל עובר אוטומטית לסניף והחשבון החדשים. אומנם ליתר ביטחון דאגתי ליידע את אלה שיש לי בהם הוראות קבועות, אבל גם כשנשמט ממני פה ושם נותן שרות מסויים, ההעברה נמשכה כרגיל.
היה לי רק מקרה בודד אחד שקיבלתי הודעה שיש בעיה, וישר העברתי להם את הפרטים הנכונים.
המצחיק הוא, שעל הכרטיס מופיעים הפרטים השנים, והוא יהיה תקף עד שיפוג תוקפו. אגב, כך גם עם המחאות.

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני התוקף מתעדכן אוטומטית.
3 ספרות אחרונות לא נחוצות כאן.

vita29

Member
תודה רבה על התשובות ועוד שאלה אחת לגבי פייפאל. מישהו יודע האם אני צריכה לעדכן את פרטי כרטיס האשראי החדש באתר פייפאל כי לא נראה לי ששם זה מתעדכן אוטומטית כמו עם ההוראות קבע.

למעלה