סיום תפקידי כמנהל הפורום

סיום תפקידי כמנהל הפורום

חברים יקרים,

אחרי קצת יותר מ-3 שנים מהנות ופוריות, החלטתי לסיים את תפקידי ולהעביר את השרביט למישהו אחר.

מיד עם כניסתי לניהול, ביקשתי מהנהלת תפוז לשנות את שם הפורום וניסיתי להכניס תכנים חדשים ומעניינים, לדעתי בהצלחה לא מבוטלת. שינוי הקונספט הניב אינספור שרשורים מרתקים שכללו סקירות שונות, דיווחים מהשטח והחלפת דעות ורעיונות מפרה ומרתקת. למדתי מכם המון ועל כך אני מודה לכם. הפורום שלנו הוא אחד המקצועיים ביותר בתפוז, פועל יוצא של חברים איכותיים - אנשים בעלי ידע רחב, רמת אינטליגנציה גבוהה במיוחד ותרבות דיון למופת.

כמנהל הפורום, אני מרגיש שמיציתי את עצמי והגיע הזמן לתת למנהל אחר להכניס לכאן אנרגיות חדשות, שכנראה אזלו לי עם הזמן. בנוסף, החלטתי לקחת פסק זמן מהפורומים בכלל (אני כותב באופן קבוע גם בפורום נדל"ן) לטובת התרעננות ואולי גם הפחתת שעות מחשב... בעתיד אני בטוח שאשוב לכאן, הפעם בלי הצבע הכחול.

בימים הקרובים הנהלת תפוז תמנה לפורום מנהל חדש ואני מאחל לו הצלחה רבה.

היה לי כיף גדול ואני מאחל לכולכם הצלחה, כל טוב ואביב פורח ומקסים

אלון

tapuzo

New member
בהצלחה נקוה שהפורום לא יסגר

יש יותר מדי פורומים טובים שנסגרו בתפוז
אני לא יודע אם זה כי פתחו אחרים או אין מספיק אנשים שינהלו בגלל כל מיני נוהלים של האתר

mauzer

New member
תודה ובהצלחה אלון

ובאמת שלא יסגרו את הפורום כמו שסגרו את פורום גורדי שחקים

אורי404

New member
מקווה, שעוד נמשיך לראות את שמך

מקווה, ש'הפרידה' היא רק מהצבע הכחול ושלמרות מה, שכתבת עוד תכתוב מדי פעם בפורום. אני לא חושב, שצריכים להיות קיצוניים לכאן או לשם.

לדעתי הכנסת תכנים חדשים לפורום בצורה יפה וכך למעשה התווסף עניין רב בפורום. בהחלט בזכותך היה מהנה יותר לצפות בפורום ולהשתתף בו.
מאחל לך הצלחה בחייך האישיים ושהאיחול הזה הוא לא כפרידה ממך, אלא להמשך שיתוף זה או אחר איתך

בועז ל

New member
תודה, אלון, ובהצלחה!

במשך 3 שנים ניהלת לבדך פורום תוסס ואנרגטי ואין זה דבר של מה בכך.
על העבודה הטובה ו-
על מלאכת ההתנדבות.
אני מאוד מקווה שנראה המשך לפועלך והפורום לא ייסגר.

תודה לכולכם על הפרגון!

מחמם את הלב... אין לי ספק בכלל שאחזור כחבר "רגיל", אני פשוט צריך קצת הפסקה למילוי המצברים.

הפורום לא ייסגר, ולראיה מהנהלת הפורומים כבר דיברו איתי על מינוי מחליף וזימנו אותו לשיחה במשרדים שלהם. הדברים עדיין לא סגורים סופית ולכן אני לא מפרסם את שמו.

אל תשכחו שהישרדות הפורום תלויה בעיקר בכם - אם תתנו את חלקכם בהוספת דיווחים, דעות, צילומים וסקירות - אז הפורום יהיה חי ותוסס, ופורום כזה תפוז לא ירשה לעצמו לסגור.

zahipan10

New member
שיהיה בהצלחה בהמשך!

אבל רק שלא יסגר הפורום, אחרת איפה נעדכן על פרוייקטים חדשים בבאר שבע דווקא שמתחיל להיות מעניין פה?!

למעלה