אז ככה:../images/Emo168.gif
ראיתי את ה-3 פרקים הראשונים וראיתי שיש מעט מדי בדיחות ויותר מדי נאומים והכנות לנאומים אז ויתרתי על הסדרה. במהלך הזמן התווספו לי תוכניות בערוץ 3 בשעה 21:15 וככה ראיתי חלק מהסוף של ספין סיטי כי לא היה לי משהו אחר לעשות. ב-3 שבועות האחרונים ראיתי את כל הפרקים כי הבנתי שזה סדרה מצחיקה וככה יוצא שראיתי בערך 20-15 פרקים. ספין סיטי הייתה סדרה מצחיקה מאוד. הסוג של הסדרה מאוד שונה כי הם לא משפחה או חבורה שגרה ביחד, אלא כל אחד עם סיפור משלו שגר עם אנשים אחרים (אם בכלל). הסדרה התחילה עם צוות אחר - מייק, סטוארט, פול (מארק ממשתגעים מאהבה!), ניקי, וראש העיר (מקווה שלא שכחתי אף אחד). בפרק השני מצטרף קרטר בשביל שיהיה להם נציג של קהילת ההומואים. אחרי זה לא ראיתי אבל - בהמשך ניקי עזבה ומייק עזב ונכנסו קייטלין וצ'רלי שבסוף מתאהבים. מייק חוזר לפרק אירוח שבו החתולה שלו עם אליסון.לסטוארט קרטר ופול קורים כל מיני דברים מצחיקים, שונים, ומשונים בסדרה. פול נפרד מארוסתו שהופכת לנזירה. קרטר קונה כלב (שבסופו של דבר מת). סטוארט לוקח חופשה ארוכה מאוד (הוא נראה לי שונה כשהוא חזר לפרק אתמול). חברתו של ראש העיר מסרבת לו להצעת נישואין ובזכות זה שהוא שוכח את הטבעת במסעדה בקהילה סינית אז הם מצביעים לו והוא מגיע לקדנציה שניה. ושתי שאלות לסיום: למה ניקי עזבה, ואיך קייטלין וצ'רלי מצטרפים לסדרה?