סיומות של מספרי רישוי.

gavnuk

New member
סיומות של מספרי רישוי.

שלום, כזכור לכם רכשתי קטנוע חדש שנת 2004. קיבלתי לוחית רישוי עם סיומת 24. (00-000-24) הסיומת הזאת של שנת 2000, ובמכוניות חדשות היתה סיומת 51 ועכשיו 56 ( 2004 ) האם הריצו כאן קומבינה? טוסטוס דנדש!!! מהחברה! תודה

igorkun

New member
היום קיבלתי מס' רישוי...

על כלי חדש - ספידפייט 2004, והסיומת שלו היא - 56...

igorkun

New member
תודה ../images/Emo13.gif...

על איזה רשיון אתה מדבר??? רשיון לקטנוע? עדיין לא קיבלתי - רק מס' רישוי ושילדה. ואת הקטנוע עדיין לא הביאו (דרך ארוכה מת''א לחיפה). רשיון נהיגה - קיבלתי לפני כ-12 שנה
...

z is dead

New member
דיברתי על הרישיון רכב.

מעניין אותי האם השינוי ברישיון רכב תופס גם לדו"ג או רק לפחיות.

© DrorZi

New member
איזה טוסטוס ../images/Emo35.gif

קומבינות
לא... סתם יבואן שלא גמר את המכסה שלו. כל מי שעבר ל 50 ואחרי זה 51 ועכשיו ל 56 זה כאלה שכיסחו מהר את המלאי מספרים שהקצו להם... BMW למשל במשך שנים על גבי שנים היתה "תקועה" עם סיומת 16 כי היא סיימה את ההקצבה שלה בעוד אחרים "חגגו" על מספרים "מתקדמים" יותר מא אכפת לך מה רשום ברשיון או מה המספר שלך
ד"א אנחנו על היורו קיבלנו 51 כשכבר מזמן היה על הכביש 56 ...
דרור זי.

gavnuk

New member
מכסה?

הקטנוע שלי טייפון, שנת 2004!!! מספר 24 בסוף!!! לא סיימו את המלאי משנת 2000?????? נראה לך? טייפון!!!!! משהו לא בסדר...

fazer

New member
לא את מלאי הקטנועים ../images/Emo163.gif

את מלאי המספרים... Fazer

© DrorZi

New member
את מלאי המספרים../images/Emo35.gif עובדה שלא ...

את מלאי הטיפונים אני בטוח שכן ...
דרור זי, שהצליח לקבל מספר מקומבן גם לקליאו וגם ליורו...

fazer

New member
שכחת להגיד ש....

מספר מקומבן אצלך זה בדיוק ההפך מאצל אדם נורמאלי... מה דעתך על 15-000-51 בתור מספר ליורו, היית הולך על זה?
Fazer

© DrorZi

New member
לא שכחתי

חיכיתי לראות מי ישאל איזה מספר קימבנתי... קומבינת דרור למספרי רישוי טוענת שככל שהמספר יותר מבולגן ככה יותר טוב לסביבה, קשה יותר לזכור שהאוטו שעקף אותך היה עם מספר 59-861-27 מאשר 8111118 (אודי A4 כסופה לזכרוני) ולכן גם לקליאו וגם ליורו נתבקשו והתקבלו מספרים שאין בהם ולו ספרה אחת שחוזרת על עצמה אם אתם שואלים מה הבעיה נסו בנסיעה הבאה לאתר את המוכוניות האלה, הן לא כלכך רבות כמו שנשמע לכם אולי...
דרור זי.

למעלה