סיומו של סוף השבוע...

hope_29

New member
סיומו של סוף השבוע...

שבת, 16:00 אחר הצהריים, סיומו של סוף השבוע מתקרב ויחד עמו מצב רוחי גואה. האופטימיות ו"שמחת" החיים מתחילה לכבוש כל חלקת ייאוש ותסכול שהיתה מנת חלקי (ועל פי כמות התגובות- גם של רבים מכם, משתתפי הפורום היקרים...). יודעת שבעוד מספר שעות יבוא לסיומו סוף השבוע הארוך, הבודד והמייגע הזה. הציפיה לתחילת השבוע הקרוב עושה לי רק טוב, הידיעה שהנה מחר בבוקר שוב מתחיל שבוע עבודה חדש מכניסה בי אנרגיות חדשות. הבריחה מהמציאות רחוקה ממני מרחק של שעות בודדות בלבד. שוב אוכל לשקוע בעבודה מוטרפת מבוקר עד ליל, אשוב בערב מותשת מכדי לעשות משהו פרט לשיטוט באנטרנט ואחוש "סיפוק" רגעי שהנה חלף לו עוד יום והצלחתי לחמוק מהבדידות... למעשה, הצלחתי גם לחמוק מעוד מספר דברים שלא סיפרתי עליהם עד כה שלמעשה מולם קשה לי להתמודד וזו בעצם הבעיה האמיתית....ולחשוף אותם כאן, מעל דפי הפורום קשה לא פחות... אני תולה את האשם העקרי בבדידות החברתית אך האמת היא שזה רק חלק מהעניין. זהו החלק "הקל" להתמודדות. אני יודעת כי הדרך הטובה והנכונה לשינוי הנה היכולת לנתח את מכלול הבעיות על מורכבותן ו"לפצח" את הבעיה/יות מהשורש. לוואי והיה לי האומץ הדרוש לפנות אל מטפל מקצועי (פסיכולוג?) על מנת להתמודד יחד עם מכלול הדברים. הבעיה היא אני - עצם הפניה אל גורם חיצוני (למרות שברור לי כי יש לעשות זאת וכי זה יכול להיות תהליך חיובי ובונה) מתפרשת בעיני כסוג של כשלון וכחוסר היכולת להתמודד לבד מול בעיותיך. קצת נבער מצידי, אני מודה... מקווה שאוכל לפחות לבד להתמודד ולהגיע לשינוי המיוחל. אני מודה לכול חברי הפורום שבעצם התייחסותם למכתבי הקודמים שנכתבו מתוך מעמקי הייאוש והכאב, הקלו עליי מאוד. תגובותיכם הרבות, התפיסות והגישות הרבות אליהן נחשפתי ביומיים - שלושה האחרונים , גרמו לי לנסות ולחשוב קצת אחרת על הדברים. הדהימה אותי תגובתם והזדהותם של רבים בודדים אחרים (לא חשבתי שכל כך הרבה אנשים נמצאים בביצה זו...) ומנגד תפיסות וגישות חיוביות והעצות המעשיות של רבים שחוו זאת בעברם והנם למודי נסיון או פשוט בעלי תובנה ואמפטיה למצוקתם של אחרים. תודה לכולכם, מ- hope_29 שהתאוששה קלות (וזמנית) מהדכדוך והתסכול בימים האחרונים.

hope_29

New member
הי לבודדה

לצערי אינני יכולה להכנס לצ´אט משום שאני נכנסת לאינטרנט דרך מחשב השייך למקום העבודה שלי... והם חסמו את הגישה לצ´אטים...

hope_29

New member
לבודדה

הי האם הצלחת להכנס לצ´אט? יש דרך אחרת לכך? ניסיתי להתחבר לצ´אט גם ממחשב אחר אך זה לא עבד... hope

הבודדה

New member
שלום hope

כן, אני דווקא מצליחה להכנס לצ´אט בדרך שהסברתי כאן (האם ניסית להכנס ישירות, דרך הפורום?) אבל כנראה שיש איזושהי בעיה טכנית שבגללה אנשים לא מצליחים להכנס או שיש איזה סיבה אחרת. בכל אופן, היום, נכנסתי לשם כבר כמה פעמים אבל לא היה שם אף אחד... אני מקווה שצוות סהר יקראו את ההודעה הזאת. אולי להם יהיה הסבר לגבי הבעיה עם הצ´אט.

למעלה