סיון או סיוון?

סיון או סיוון?

שלום, שמי סיון, אמא שלי אסתר [קוראים לה אתי] אבא שלי זכריה [קוראים לו זקי] שמי "סיון" עם ו' אחת, לא הכי הולךלי בחיים, לא יודעת אם יש טעם לפרט, חשבתי להוסיף ו' לשם שלי, האם זה מומלץ? אני םשוט יודעת שסיון זה 9 וסיווון זה 6.... מה יותר מומלץ? ואם אפשר, בזוגיות.. שם החבר שלי ליאור אבא יוסי [יוסף] אמא יונה, יש אפשרות לדעת אם אנחנו מתאימים? או שיהיה יותר קל אחרי שאוסיף ו' תודה רבה רבה :)

שלום סיון

תחילה אקדים ואומר כי בהחלט יש טעם לפרט ואם נוכל לעזור מה טוב מזה?? בנוסף, לפני שמשנים שם יש עוד הרבה לעשות וזאת תלוי בהתאם לקושי בו את נמצאת. כפי שכתבתי כאן בעבר - כתוב בגמרא- " ארבעה דברים מקרעין גזר דינו של אדם- צדקה, צעקה (כלומר תפילה מעומק הלב), שינוי מעשה, ושינוי השם." כפי שאת רואה שינוי השם הוא האחרון ברשימה ווכן שינוי מקום משנה מזל ועוד... לכן אנא הוסיפי פרטים. בענין השם סיון - חודש סיון מוזכר בתנ"ך, במגילת אסתר, : "וַיִּקָּרְאוּ סֹפְרֵי הַמֶּלֶךְ בָּעֵת הַהִיא בַּחֹדֶשׁ הַשְּׁלִישִׁי הוּא חֹדֶשׁ סִיוָן, בִּשְׁלוֹשָׁה וְעֶשְׂרִים בּוֹ...", ובמקורות הוא בעצם כתוב עם ו אחת. באם תחליטי לשנות אותו חשוב שתאמרי לכל אדם שכותב את שמך כי שמך הוא סיוון עם פעמיים ו. כדי להחליט אם להוסיף ו נוספת יש צורך בתאריך הלידה העברי והלועזי ואת שם האם שמסרת כבר (האם יש בעיות ביחסייך עם אימך? ) לא מחליטים על טיב השם על פי ערכו הנומרולוגי בלבד בשום פנים ואופן. לגבי הזוגיות עם ליאור, הוסיפי תאריכי לידה שלכם. על פי השם בלבד, אחד הדברים שאני רואה הוא שישנו קושי עם התקשורת בינכם אך זה ניתן לפתרון עם רצון ועבודה משני הצדדים. בברכה, נורית.

doingood

New member
סיון או סיוון

אני לא רואה סיבה מיוחדת להוסיף ו' נוספת, אבל אם את ממש רוצה אני גם לא רואה שום מניעה. בהצלחה!

למעלה