סיון שביט בלבונטין :]

tamiroosh

New member
סיון שביט בלבונטין :]

הלו הלו.....כן אתם עדיין לא מכירים אותי כי אני קצת חדשה פה..אממ יותר בכיוון של קוראת סמויה :] חחח...... בקיצור.ר......חשבתי למה לא להתחיל את ההצטרפות שלי לפורום בעדכון על ההופעה של סיון שביט שהייתי בה אתמול בלבונטין.. אז ככה..:] אתמול אני ועוד חברה שבאה איתי להופעה חשבנו בהתחלה שההופעה מתחילה ב22:00..כפי שהיה כתוב באתר.. בשעה שמונה וחצי שנכנסנו לאתר לוודאות שאכן הפרטים נכונים...... היינו בהלם לגלות שהפרטים שונו וההופעה מתחילה בתשע!! התחלנו להבהל ולא ידענו מה לעשות..עוד חצי שעה ההופעה ואין לנו כל כך סידור איך להגיע.. כמובן שזה לא צירוף מקרים..זה הכל בגלל יום שישי ה-13!! לבסוף התברר שיש פתיחת דלתות בתשע..ובטעות שכחו לשנות את הפרטים מוקדם יותר.. אבל הכל בסדר :] לבסוף הגענו לקראת עשרה לעשר..דקה אחרי שהתחיל השיר הראשון (כרטיס טיסה...) ......זאת הייתה פעם ראשונה שלי בלבונטין ..ו..היה נחמד :] למרות שלא היה לי איפה לשבת..פעם הבאה ..להגיע יותר מוקדם!..חח......... אבל לפחות ככה יצא לי להביט על כל האנשים מסביב שנראו תל אביביים ייאפים כאלה ..כמו שאני אוהבת :]] חחח בקיצור.. סיון שביט מקסימה!! בכל שיר פשוט נדהמתי מהקול שלה והדרך שהיא מבצעת את השירים...היא מהממת.........וכל שיר כובש.. במיוחד השיר שהיא הלחינה עבור הפרוייקט של גלי צה"ל לכבוד יום הזיכרון בו אמנים מלחינים שירים של חיילים שנהרגו בזמן שירותם הצבאי..השיר שסיון הלחינה נקרא "איתך" אני לא זוכרת בדיוק איך קוראים לחייל שכתב אותו. רק את השם הפרטי ,צחי,.. היה ממש ממש מרגש.. רשימת השירים : כרטיס טיסה ללב שלי אין בית המקום הכי רחוק רוחות נשקי אותי הנה מגיע העצב 9:25 הכחול האפור איתך סבונים משקה דמעות ורדימון כל מבט (שיר של דידי ארז..ממש יפה :]) האהבה הטובה וניל אממ ונראה לי שזהו...... :] יום טוב אנשים

נשמע טוב ../images/Emo13.gif

עוד לא יצא לי לראות אותה בהופעה. כרטיס טיסה הוא אחד השירים האהובים עלי

למעלה