סיון......

6MR. NICE GUY

New member
סיון......../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

טוב אז עכשיו קראתי את ההודעה שלי... זה היה ממש לא במקום... אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטער ומתנצל...... אני אסביר לך באייסיקיו למה כעסתי..... זה ארוך ובינינו.... אז שוב... אני מצטער מכל הלב.... קבלי
פיוס... את סולחת?

dominogrose

New member
מאוד נחמד מצידך להתנצל ככה בפורום

אבל.... למה השארת לי הודעה כל כך מגעילה באיי סי!!! או שאתה מתנצל או שלא. אז תחליט.... ***סיון***

dominogrose

New member
כן... כן... השארת!

אני ישלח לך את מה שכתבת כשאני אתחבר לאיי סי עוד מעט.... ***סיון***

dominogrose

New member
מיטל´וש , את ממש צודקת , מותק!

SORRY מאמי! קבלי התנצלות.... קצת נסחפתי פה עם ההודעות... אופס .... טעות שלי... לא יקרה שוב...
***סיון***

dominogrose

New member
אני עוד מעט יהיה באיי סי....

אני מקווה שתהיה שם... אני פשוט עכשיו עוזרת לאמא שלי... אני מקווה שתהיה שם כשאני יתחבר... ונסדיר את העניינים.. כי שלחת לי לאיי סי הודעה ממש ממש ממש מגעילה.. יותר מהקודמת.... ***סיון***

6MR. NICE GUY

New member
מה?! אחרי שדיברנו?!? לא יכול להיות!

מצטער מיטל... יש סיבה לכך שאני רושם את ההודעה כאן... סיון- אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו.... תבואי לחדר אין כניסה בצ´אט של תפוז טוב?

lala182

New member
לפי מה שהבנתי...

סיון ואורי (נראה לי אורי... אף פעם לא דיברנו) בכל מקרה אני מבינה שאתם ידידים או משהו ושניכם נשמעים נורא חמודים באמת ואין לכם אייסיקו וזה קצת בעיה אבל המציאו בתפוז שירות מסרים נראה לי שעדיף שתשתמשו בזה ככה לא כל הפורום ידע מהבעיות האישיות שלכם שלכם לה-לה

6MR. NICE GUY

New member
צודקת...

מצטער... לא חשבתי על זה.... אגב, אם יש לך אייסיקיו אשמח לדבר איתך בהזדמנות...

lala182

New member
אורי (?) וכל השאר.........

האייסיקיו שלי רשום בכרטיס אישי אתם יודעים אתם יכולים פשוט לשלוח בקשה לאישור ואני יצרף אותכם ביי בי לה-לה

למעלה