סיון!!!!!!!
dominog

6MR. NICE GUY

New member
סיון!!!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif dominog

אפשר לדעת מה קורה איתך?!?!? אמרת שתשלחי הודעות לפלאפון.... לא שלחת לא השארת הודעה באייסיקיו.... למרות שרשמתי לך שאני קצת עצבני עליך ולמרות זאת השארת כאן הודעה... אם את לא רוצה לדבר איתי- רק תגידי רק אל תעשי את ככה בשתיקה והתחמקות- הדבר הכי שנוא עלי!!!

6MR. NICE GUY

New member
סיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אחרי שהבהרת לי את הטעות הנוראית... מרוב מבוכה התנתק לי האיסיקיו ולא היה מוכן להפתח!!! אז... נדבר מחר! בהביי!

dominogrose

New member
ווווואאאאאאאווווווווו. . . . . . .

לא ידעתי שאתה כל כך כועס.... אני לא יודעת מה להגיד לך!!!! לא ידעתי שהתחייבתי לשלוח לך הודעות לפלאפון כל יום!!!!!! בכל הזדמנות אני שולחת לך , אבל כשאני לא יכולה אני לא שולחת! ההודעה הזאת ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (ואני יכולה להמשיך ככה לעד...) מגעילה אם היית קצת צנועה היית שולח לי הודעה לאיי סי ולא לפורום כי מה הם אשמים שהם צריכים לקרוא הודעות כאלה! וכמו שהיתנצלת באיי סי , אני מצפה גם להתנצלות פה בפורום! מאוכזבת , ***סיון***

**דלית**

New member
מסכנה שלי.....

עצובה???? מאוכזבת???? רוצה טלפון של פסיכולוגית ממי?????????

למעלה